Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alen

11.2.2022 18:45
Alen

XXX.XXX.1.206

Dobrý den, pes si hrál s plyšovým psem avšak jsem si nevšimla a nechala mu ho moc dlouho. Vykousal z něj nos, který byl plastový cca 1,5cm. Co se může stát popřípadě máte někdo z vás nějakou radu? Bojím se.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2022 18:56

Zkuste dát pejskovi hrst propláchnutého kysaného zelí, snad Vám to zbaští. Event. mu do toho přidejte to, co má rád. Zelí obalí v zažívacím traktu cizí předmět a mělo by to vyjít z pejska společně. Samotný předmět bez zelí by se mohl někde zaseknout. Pohlídejte a v sáčku prohmatejte všechny vyšlé exkrementy. Určitě 24h pečlivě kontrolujte, možná i o něco déle.
Diskuze na toto téma tu jsou, vyhledejte je.

Alen

11.2.2022 23:20
Alen

XXX.XXX.1.206

Moc vám děkuji. Pejska nejsem schopná celou noc hlídat a mít oči stále na šťopkách. Doufám, že do rána bude vše v pohodě a zelí nachystám a dám pejskovi ráno... nebude to vadit doufám? Jedná se o francouzského buldočka cca 10kg

12.2.2022 07:15

Alen napsal(a):
Moc vám děkuji. Pejska nejsem schopná celou noc hlídat a mít oči stále na šťopkách. Doufám, že do rána bude vše v pohodě a zelí nachystám a dám pejskovi ráno... nebude to vadit doufám? Jedná se o francouzského buldočka cca 10kg

Tak to jsem právě myslela, že zelí dáte ještě večer, protože ten čumák se takhle může zabrzdit někde v zažívacím traktu ( v záhybu, řase) a pak se to zřejmě už tím zelím ani neobalí, nevím. Čumák může v psovi zůstat klidně třeba rok, pak se posunout a dělat problémy. Mě by teda nenapadlo 🙈, že to klidně odložíte na ráno, asi jsem to měla zdůraznit. Tak uvidíte, třeba budete mít štěstí a ještě i teď zelí pomůže....já bych psa nacpala zelím, hlídala celou noc a ještě bych s ním dle potřeby chodila venku, když by chtěl po zelí vyvenčit.... o psa se bojím víc než vy, zdá se...dejte vědět, jestli čumák vyšel

Přidejte reakci

Přidat smajlík