Belgický ovčák malinois

Prodám Belgického ovčáka Malinoise - Chovatelská stanice Z Krásného kraje n...
16000 KčAlixa32
XXX.XXX.27.75
Dobrý den,
mám převzatého ročního psa (malinois), hodně nesocializovaného.Snažila jsem se ho seznámit s lidmi z rodiny, se to povedlo až na tátu, venku na procházce po 3 měsících žádná změna.
Nemáte někdo zkušenost s převýchovou?
Děkuji za odpovědi.
Miriam33
XXX.XXX.226.0
A co dělá, nedělá, jak se ta nesocializace u něj projevuje?
Alixa32
XXX.XXX.27.75
Hystericky štěká, naježí se, vrtí ocasem, hlavně vyjíždí bez ohlávky bych neměla šanci ho udržet.
Alixa32
XXX.XXX.27.75
lupus4
napsal(a):
a vy u toho děláte co ?
Snažila jsem se přes pamlsky trošku odlákat jeho pozornost(on mě u toho ignoruje) to nezabírá, povel k noze, kterej na zahradě bez problému zvládá taky nefunguje, ani zklidňování jako neboj se nic se neděje taky nic. U rodiny to šlo přes pamlsky co mu dávali, ale cizí lidi se k němu ani nepřiblíží.
Zkuste oslovit odborníka. Je to tedy můj názor, ale myslím, že nejdřív je důležitý pracovat na vztahu a důvěře, jste si jistá, že za tři měsíce ten vztah se " zraněným " psem máte? Je nutný, aby na nesocializovanýho psa " hned " lidi sahali? Když už, proč neukázat, že lidi a věci existují...ale pro psa z bezpečný vzdálenosti? Uspěchat to, vás může vracet několik kroků zpátky. Trenér vám může říct kde, kdy jaké chyby děláte a jak pracovat s vaším pejskem.