Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
Dohodou
Dobrý den,
mám dotaz, máme doma 21 dnu stará štěňátka, četla jsem, ze bych je měla od 4 týdne prikrmovat stenecim mlékem nebo masem.
Někde jsem zas četla ze je nemusím ještě prikrmovat, když fena stále kojí a štěňátka neknuci, tak se chci zeptat na zkušenosti a rady. Jestli už mám štěňátka prikrmovat nebo ještě nemusím.
Děkuji moc za odpovědi.
Od tří týdnů přikrmovat. Mámě se uleví a štěnda si postupně zvykají na pevnou stravu. Já začínám na škrábaném hovězím zředěném trochou kozího mlíka do "akurátní" konzistence - nesmí to být moc tekuté,aby se v tom mrňata netopila, ani moc tuhé,aby se jim to dobře olizovalo. Postupně pak přidávám další druhy masa, zvolna, a vždy jeden druh. Feny mi kojí až do odchodu štěňat, i jim vyvrhují potravu,takže argument,nepřikrmovat,dokud fena kojí a štěňata nekňučí,je dost lichý. Ale velmi doporučuju si o přikrmování štěňat tedy něco nastudovat, v tomhle byste měli mít jasno dřív,než je to aktuální, a radit se už jen s drobnostmi
janaa
napsal(a):
Od tří týdnů přikrmovat. Mámě se uleví a štěnda si postupně zvykají na pevnou stravu. Já začínám na škrábaném hovězím zředěném trochou kozího mlíka do "akurátní" konzistence - nesmí to být moc tekuté,aby se v tom mrňata netopila, ani moc tuhé,aby se jim to dobře olizovalo. Postupně pak přidávám další druhy masa, zvolna, a vždy jeden druh. Feny mi kojí až do odchodu štěňat, i jim vyvrhují potravu,takže argument,nepřikrmovat,dokud fena kojí a štěňata nekňučí,je dost lichý. Ale velmi doporučuju si o přikrmování štěňat tedy něco nastudovat, v tomhle byste měli mít jasno dřív,než je to aktuální, a radit se už jen s drobnostmi
Takže jim klidně muzu uvařit kuřecí maso a promichat se stenecim mlékem ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Terkl
napsal(a):
Já četla ze muže byt i vařené dokonce i kureci ,já už kureci uvarila tak teď nevím zda jim ho muzu dat .
Včera jsem mluvila s chovatelkou od které mám fenku a ta mi řekla ze jim dávala jen steneci mléko .
Tak proč se tady ptáte?
Terkl
napsal(a):
Protože se raději zeptám více lidi kteří s tím mají zkušenosti , všude píšou neco jiného
Protože různým lidem fungují různé postupy. Nelze dopředu říci, co by mohlo fungovat Vám a Vašim štěňatům.
Být Vámi, pokud jste spokojená s chovatelkou, jedu podle ní. Je to osoba, kterou znáte osobně, můžete jí s dotazem zavolat a odpověď se dozvědět okamžitě, kdežto tady Vám může odpovědět pokaždé někdo jiný.
Jako jo, pro rozšíření obzorů jsou diskuze fajn. Ale pro skutečnou radu bych preferovala osobní kontakt.
Terkl
napsal(a):
Já četla ze muže byt i vařené dokonce i kureci ,já už kureci uvarila tak teď nevím zda jim ho muzu dat .
Včera jsem mluvila s chovatelkou od které mám fenku a ta mi řekla ze jim dávala jen steneci mléko .
Štěněčím mlékem jsem krmila týden, když fenka stávkovala ve 14ti dnech věku štěňat. Od třech třech neděl jsem dávala TOP hovězí škrabané v rýžové kaši s kozím mlékem. Syrové, před tím min 48 hodin v mrazáku. Kuřecí jsem nedávala prakticky vůbec, je to hnus občas.