Mops, štěně s PP

Prodám Mopse - Chovatelská stanice nabízí k prodeji štěňata po zdravotně te...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat nemáte někdo zkušenost s kurzem veterinářství v Brně? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
jediný smysluplný kurz veterinářství v Brně se jmenuje VFU.
No na to nemám hlavu. Akorát by si ze me utahovali, mám totiž výuční list.
napsal(a):
No na to nemám hlavu. Akorát by si ze me utahovali, mám totiž výuční list.
tak maturita je podmínka přijetí ke studiu
ale vážně, veterinární kurz je asi tak stejně k prdu jako třeba kurz stavařiny nebo kurz práva.
Jsem v první ročníku dálkové nástavby.Mám ekonomické předměty. Na VFU nemam, musela bych přestoupit na dálkový gympl do Prahy.
Jinak máte pravdu s kurzem.
A co tohle třeba https://www.trivisveterinabrno.cz/formy-studia/vzdelavaci-kurz/
lékař z toho nebude, ale to asi nebyl cíl, ne?
Souhlasím s vámi. Nechtěla jsem psát celý název abych neškodila. O tom kurzu veterinářství na Trivisu měl být můj příspěvek.
napsal(a):
A co tohle třeba https://www.trivisveterinabrno.cz/formy-studia/vzdelavaci-kurz/
lékař z toho nebude, ale to asi nebyl cíl, ne?
a k čemu by to bylo dobré?
teda kromě toho, že organizátor dostane 18 klacků?
prostě nedovedu si představit, že by takový kurz zvýhodnil kohokoliv při hledání práce třeba jako veterinární sestry (tam se hodí střední veterina nebo lidská zdrávka, případně zájem se učit za pochodu), nebo jako ošetřovatelky (tam je to fuk, stačí ochota se objevit v práci a nebejt úplně marný) nebo výcvikáře nebo střihačky (tam se vzdělání zcela nepodstatné :D)
To chápu. Zkusím najít něco jinýho. Já na VFU nemám akorát by se mi všichni smáli.
a co byste chtěla dělat? co si od toho kurzu slibujete?
Myslím si to..něvěřím si.
Jsem na dálkové nástavbě podnikání, v prvním ročníku.
Byla jsem přijatá na gympl do Ostravy ale kvůli dojíždění jsem tam nešla. Zkoušela jsem psát na jeden gympl dálkový gympl v Praze.
Mate pravdu. Ale vy je mate taky. :-) Mate oproti nam vyhodu mate zkusenosti a jste moudri. My jsme jeste telatka.
No uvidim zitra co mi odepisou.
No prohledala jsem vsechno vsude je to denni studium.
napsal(a):
No prohledala jsem vsechno vsude je to denni studium.
To je. Veterina se dálkově studovat nedá.
To vím
vlasta1
napsal(a):
Tak asi za mě je dobrý gymp cesta. Všeobecné vzdělání, které tě připraví lépe jak střední škola. Jestli máš sen jdi za ním. Dnes máte vy mladí neomezené možnosti.
Ne vždy. Já mám gympl a na VŠV jsem se dostala až napodruhé. A z naší SOŠ se dostávají děti napoprvé.
Kde je VSV? Dostavaji se na VFU? Tak to klobouk dolu
vlasta1
napsal(a):
Tak to už mi přijde blíž realitě střední veterina.
A to by mě zajímalo . Procento úspěšnosti vystudovaní a i přijetí?
Je to někde uvedeno?
Šikovní vystudujou. Za 27 let mám srovnání. Ne úplně málo bývalých studentů se stalo mými kolegy nebo fungují v praxi.
Je ve statistikách dané VŠ.
Omlouvám už to chápu.
napsal(a):
Kde je VSV? Dostavaji se na VFU? Tak to klobouk dolu
VŠV = vysoká škola veterinární. Tam jsem studovala já. Pak to byla VFU a teď je to prý zase jinak.
napsal(a):
VŠV = vysoká škola veterinární. Tam jsem studovala já. Pak to byla VFU a teď je to prý zase jinak.
Ajoo me to nedoslo..
Matika bývá průšvih všude.. Všechno se dá naučit ale matika se musí pochopit.
vlasta1
napsal(a):
Ne vždy. Já mám gympl a na VŠV jsem se dostala až napodruhé. A z naší SOŠ se dostávají děti napoprvé.
No jo no. Ano to nepopírám. Ale potom matematika, chemie, jazyk a jiné vyhazovací předměty????
Matematika není vyhazovací předmět, bo tam vůbec není. Chemie - naši absolventi přicházeli za bývalou kolegyní a zpětně děkovali za to, že je tak drtila. A jazyk se může naučit každý, když chce.
Myslela jsem matiku na střední škole. Tak to je super.
Matematika není vyhazovací předmět, bo tam vůbec není. Chemie - naši absolventi přicházeli za bývalou kolegyní a zpětně děkovali za to, že je tak drtila. A jazyk se může naučit každý, když chce.
Matematika není vyhazovací předmět Za mě byla, Ted 'nevím
Chemie - naši absolventi přicházeli za bývalou kolegyní a zpětně děkovali za to, že je tak drtila Výjimka a važte si kolegyně
A jazyk se může naučit každý, když chce. HMMMMMMMMMMMMMM
Joo jo, až na latinu, když blb učitel bazíruje na gramatice
vlasta1
napsal(a):
Matematika není vyhazovací předmět Za mě byla, Ted 'nevím
Chemie - naši absolventi přicházeli za bývalou kolegyní a zpětně děkovali za to, že je tak drtila Výjimka a važte si kolegyně
A jazyk se může naučit každý, když chce. HMMMMMMMMMMMMMM
Joo jo, až na latinu, když blb učitel bazíruje na gramatice
Bavíme se o vysoké škole? Tam matematika nikdy nebyla. Pokud teda nejste starší než já.
vlasta1
napsal(a):
Tak to už mi přijde blíž realitě střední veterina.
A to by mě zajímalo . Procento úspěšnosti vystudovaní a i přijetí?
Je to někde uvedeno?
Tak určitě s dálkovou maturitou z nepříbuzného oboru bude mít větší šanci uspět na střední veterině, než na FVL (nehledě na to, že poslat zájemce o kurz, co dělá dálkově nástavbu na vůbec nejtěžší VŠ mi přijde dost jako sci-fi).
napsal(a):
VŠV předevčírem, VFU včera, VETUNI dnes...