Štěňátka NO

Prodám Německého ovčáka - Odčervená očkovaná čipovaná vhodné k výcviku, soc...
8000 Kč
Dobrý večer,
chcel by som psa už odmalička učiť na "normálnu" stravu podobnú nášmu jedálničku, keďže granule z bežných obchodov typu lidl, kaufland... mi nepríjemne smrdia. Čo je taká vhodná strava pre psa, prípadne čo mu vyslovene vadí? Niekde som čítal že nesmie cibuľu, inde ju odporúčajú, všade sa hovorí, že čokoláda nie, susedov ju však jedol na kilá.
Budem vďačný za skúsenosti
Přehrajte si, co Vás zajímá.
http://www.deutsche-dogge.cz/rozhovory-v-rozhlase/
Cibuli bych psu nedala. U čokolády vadí hlavně kakao - theobrominem se může pes skutečně otrávit; laciná mléčná čokoláda s minimem kakaa je relativně bezpečná, nicméně z výživového hlediska naprosto bezvýznamná až nevhodná surovina. Taky se psům nedoporučuje dávat hroznové víno, i když se dosud nikdo neshodl, jestli a co psům vadí.
Co se týče granulí, tak existují i kvalitní granule a některé z nich voní bylinkami.
Pokud si přejete granule opustit úplně, doporučuju si nastudovat kompletní krmení psa syrovou nebo vařenou stravou, viz odkazy výše.
A počítejte, že krmení masem nebo kvalitními granulemi se oproti levným marketovým granulím na první pohled prodraží; nicméně ušetříte za veterináře a budete mít spokojeného psa, což je k nezaplacení.
Varaxi
napsal(a):
Cibuli bych psu nedala. U čokolády vadí hlavně kakao - theobrominem se může pes skutečně otrávit; laciná mléčná čokoláda s minimem kakaa je relativně bezpečná, nicméně z výživového hlediska naprosto bezvýznamná až nevhodná surovina. Taky se psům nedoporučuje dávat hroznové víno, i když se dosud nikdo neshodl, jestli a co psům vadí.
Co se týče granulí, tak existují i kvalitní granule a některé z nich voní bylinkami.
Pokud si přejete granule opustit úplně, doporučuju si nastudovat kompletní krmení psa syrovou nebo vařenou stravou, viz odkazy výše.
A počítejte, že krmení masem nebo kvalitními granulemi se oproti levným marketovým granulím na první pohled prodraží; nicméně ušetříte za veterináře a budete mít spokojeného psa, což je k nezaplacení.
veľmi ďakujem za radu,
áno, na spokojnosti psa mi taktiež záleží a čo by som nezjedol sám, nedal by som ani jemu
Uživatel s deaktivovaným účtem
ako
napsal(a):
veľmi ďakujem za radu,
áno, na spokojnosti psa mi taktiež záleží a čo by som nezjedol sám, nedal by som ani jemu
Zase asi netřeba to takhle přehánět. Já bych třeba opravdu nesnědla tučné ořezy, dršťky nebo kravské ucho, ale psovi to dám bez mrknutí oka
Varaxi
napsal(a):
Vy byste nesnědla kravské ucho? To je na krávě to nejlepší, o to se všichni pereme. :)
A hádám, že vepřová nožka je obdobná pochoutka, že?
Vy k nám na návštěvu nesmíte, neb byste bezohledně užírala Panu Psovi z misky
napsal(a):
Zase asi netřeba to takhle přehánět. Já bych třeba opravdu nesnědla tučné ořezy, dršťky nebo kravské ucho, ale psovi to dám bez mrknutí oka
haha, samozrejme, ale to je vcelku fajn, to je len o osobných preferenciách, čo všetko je však v lacných granuliach ani srnka netuší