Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tereza15

25.3.2022 18:12
Tereza15

XXX.XXX.8.22

Dobrý den, můj pes (5 let) už 6 dni močí krev, u veterináře jsme byli a řekl nám ze ma infekci ze má PH dobrý přesně nevím co mu je jen ze má infekci a já mám proste obavy ze muže umřít tak se chci zeptat myslíte ze by na to mohl umřít?
Asi si dělám zbytečné obavy ale je to proste taková moje druhá polovicka života( veterináře jsem se zapomněla zeptat)

25.3.2022 18:14
BlueBee

XXX.XXX.3.174

No a dostal pes ATB?

25.3.2022 18:15
BlueBee

XXX.XXX.3.174

A nebojte se pripadne veterinari zavolat, pokud mate dotazy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.3.2022 19:01

to jsou všechno otázky na ošetřujícího veterináře. případně na jiného, pokud vám současný na ty otázky není schopen odpovědět a stav psa se nelepší.

25.3.2022 19:21
lesnížínka

XXX.XXX.42.16

Kdyby měl pes ,,infekci" jsem si naprosto jistá, že by dostal ATB. Pokud je dostal, zaberou do dvou, maximálně tří dnů. 6 dní močí krev je už dost divné. Ph moči má dobré, takže měl zvýšené co? Bílkoviny? Proč se veta neptáte? Jste dítě?

25.3.2022 19:35

Tereza15 napsal(a):
Dobrý den, můj pes (5 let) už 6 dni močí krev, u veterináře jsme byli a řekl nám ze ma infekci ze má PH dobrý přesně nevím co mu je jen ze má infekci a já mám proste obavy ze muže umřít tak se chci zeptat myslíte ze by na to mohl umřít?
Asi si dělám zbytečné obavy ale je to proste taková moje druhá polovicka života( veterináře jsem se zapomněla zeptat)

Dostal ATB? Nerozumím, proč se ptáte tady a ne toho veterináře.

26.3.2022 13:40
fikovnice

XXX.XXX.133.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dostal ATB? Nerozumím, proč se ptáte tady a ne toho veterináře.

...rozpoutání diskuze "výbušným" tématem...?

26.3.2022 15:22

fikovnice napsal(a):
...rozpoutání diskuze "výbušným" tématem...?

Pravděpodobně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík