čivava dlouhosrstá s PP fenka

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice nabízí k odběru od 5.4. fenečku čivavy...
22000 KčAhoj předevčírem jsme byli s fenou haravou za psem. Bohužel oba nezkušený, a tak když už se do ní skoro dostal, tak vyjekla a uskocila. Potom další den spolu byli přes den a noc spolu doma. V noci známá spala tak neví jestli něco bylo... Chci se zeptat, je mizivá šance aby byla fena nakryta tím, že ji doslova slabe napich a ona mu utekla že???
miky1234567
napsal(a):
Ahoj předevčírem jsme byli s fenou haravou za psem. Bohužel oba nezkušený, a tak když už se do ní skoro dostal, tak vyjekla a uskocila. Potom další den spolu byli přes den a noc spolu doma. V noci známá spala tak neví jestli něco bylo... Chci se zeptat, je mizivá šance aby byla fena nakryta tím, že ji doslova slabe napich a ona mu utekla že???
Byli spolu celou noc bez dozoru, takže nikdo neví, co se dělo - může a nemusí být nakrytá.
Uživatel s deaktivovaným účtem
miky1234567
napsal(a):
No jde mi o jen o to, jestli je možné, když se do ní plně nedostane a ne spojí se, že nezabřezne.?
není to tak jednoduché.
jednak někdy opravdu stačí "na krajíček" a někdy dojde ke svázání a fena nezabřezne.
no a vy nevíte nic, to je krytí jak pojď na mě z boku, vlastně buďte ráda, že nedošlo k poranění jednoho nebo obou psů.
to je to domácí množení. no.
napsal(a):
není to tak jednoduché.
jednak někdy opravdu stačí "na krajíček" a někdy dojde ke svázání a fena nezabřezne.
no a vy nevíte nic, to je krytí jak pojď na mě z boku, vlastně buďte ráda, že nedošlo k poranění jednoho nebo obou psů.
to je to domácí množení. no.
Nevěděla jsem že bude mít na hlídání psa od není mámy. Já jsme dala fenu hlídat ke svagrove. Žádný štěňata neplánuju. Nechtěla jsem to zde psát úplně veřejně, kdyby si to přečetla. Ona nevěděla že ta moje hara a já také ne. Jelikož na ní to nejde prostě poznat, je to malá fenka a ne krvácí, nebo si to prostě vylize tak, že to nejde vidět. Je dlouhosrstá a frndu větší vidět nejde jen tak. Chování má vždy stejny.
Byla s mojí fenku venku a jelikož ona je jak pes, který taky skáče má feny a psy a on také tak si myslela že si zase hranou. Až když vyjekla, přišlo ji to divné. Tak ale pak doma už nic, že by za ní chodil nebo tak...
Úmysl v tom žádný nebyl, chci ji nechat vykastrovat na podzim. A kdyby náhodou půjde na kastraci už teď s plody v sobě. Proto jsem se ptala, jaká je šance, že by z toho mohla zabreznout, co se dělo venku,
Já u toho nebyla...
Takže prosím keci o domácím množení sem nepište k mému příspěvku, když nevíte o co jde, dekuju. Už teď jsme obě se svagrovou v nervech!
miky1234567
napsal(a):
Nevěděla jsem že bude mít na hlídání psa od není mámy. Já jsme dala fenu hlídat ke svagrove. Žádný štěňata neplánuju. Nechtěla jsem to zde psát úplně veřejně, kdyby si to přečetla. Ona nevěděla že ta moje hara a já také ne. Jelikož na ní to nejde prostě poznat, je to malá fenka a ne krvácí, nebo si to prostě vylize tak, že to nejde vidět. Je dlouhosrstá a frndu větší vidět nejde jen tak. Chování má vždy stejny.
Byla s mojí fenku venku a jelikož ona je jak pes, který taky skáče má feny a psy a on také tak si myslela že si zase hranou. Až když vyjekla, přišlo ji to divné. Tak ale pak doma už nic, že by za ní chodil nebo tak...
Úmysl v tom žádný nebyl, chci ji nechat vykastrovat na podzim. A kdyby náhodou půjde na kastraci už teď s plody v sobě. Proto jsem se ptala, jaká je šance, že by z toho mohla zabreznout, co se dělo venku,
Já u toho nebyla...
Takže prosím keci o domácím množení sem nepište k mému příspěvku, když nevíte o co jde, dekuju. Už teď jsme obě se svagrovou v nervech!
Jenže my tady nemáme křišťálovou kouli, to s ní musíte na veterinu. 😉
Tak proč píšete "bohužel oba nezkušení"?
miky1234567
napsal(a):
Já u toho nebyla...
Pardon, ale ta volba slov: "...Bohužel oba nezkušený, a tak když už se
do ní skoro dostal, tak vyjekla a uskocila..." a "Chci se zeptat, je mizivá šance aby byla fena nakryta..." svědčí o tom, že jste ji spíš nakrýt chtěla. Anebo se neumíte vyjadřovat.
Tady nemá nikdo věšteckou kouli, a tak lze reagovat pouze na to, co jste napsala, nebo jak se v tom kdo dokáže vyznat.
Podle toho, co píšete, je buď fenka nakrytá, anebo není. Co čekáte, že se dozvíte, když nevíte, co ti psové spolu celou noc prováděli?
A keci se píšou s tvrdým "y" - když už nás chcete okřikovat, tak jedině tvrdě.
EDIT: vidím, že opakuju předchozí reakce. Tak aspoň vidíte, že si totéž myslí víc z nás.
miky1234567
napsal(a):
Já u toho nebyla...
Tak proč v úvodním příspěvku píšete s fenou haravou? Což je tedy formulace strašná. A co znamená "mít na hlídaní psa od není mámy"?
napsal(a):
Tak proč v úvodním příspěvku píšete s fenou haravou? Což je tedy formulace strašná. A co znamená "mít na hlídaní psa od není mámy"?
V úvodním příspěvku to vypadá tak, že to snad i bylo v plánu...takže pak v tom kontextu vůbec nechápu to další.
napsal(a):
V úvodním příspěvku to vypadá tak, že to snad i bylo v plánu...takže pak v tom kontextu vůbec nechápu to další.
Já ano. To je tady často, když zadavatel(ka) zjistí, že si dotazem naběhl(a) a začne mlžit.