Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aaaaaaaaaaaaa

30.3.2022 21:23
Aaaaaaaaaaaaa

XXX.XXX.35.174

Zdravím všechny,
Mám štěňátko tollera (9 týdnů) a momentálně mám problém, že nechce čůrat venku za deště. Když neprší, tak to zvládá už docela dobře, ale při dešti s ní pořád lítám ven, jsem s ní i třeba 40 minut v parku, ale stejně se nevyčůrá a zase s ní nechci být dlouho venku, aby nenastydla je to pořád malé štěňátko.
Jenže už jsem opravdu zoufalá, doma se počůrá pokaždé, když přijdeme domů a nevím si vůbec rady.
Uvítám každou pomoc co s tím. Když neprší, tak se vyčůrá hned co jdeme ven.

Díky moc :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2022 22:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to toller a v dešti se nerozpustí.

prostě musíte v tom parku vydržet, no. vemte si deštník.

30.3.2022 22:15
janaa

XXX.XXX.174.216

Píšete,že je mu devět týdnů, tak ho máte doma týden, a prší dneska,ne? takže jste zoufalá taky dnes. Jak píše bodlinka, prostě musíte být venku tak dlouho,až se vyčůrá,nedá se nic dělat. Je možné,že to byl jeho první déšť v životě,tak byl zaskočen

1.4.2022 10:03
Zoia

XXX.XXX.209.82

Z mojí zkušenosti je toller na sebe trochu citlivka a pro štěňata to platí taky tak. Kamarádovic tolleří štěně nechtělo na začátku chodit z domu ani za hezkýho počasí, teď jsou s ním venku pořád, 10 kilometrů ve všední den jako nic, o víkendu klidně dvojnásob.

Jestli je mu 9 týdnů, tak ho máte doma týden - a jste zoufalá z loužiček? Prostě některým psům to naučení na čistotu trvá klidně měsíc nebo dva, někteří to umí hned, ale zase jim jde třeba hůř něco jiného.

Přidejte reakci

Přidat smajlík