Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Slečnatš

31.3.2022 18:17
Slečnatš

XXX.XXX.205.104

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenout s tím, když má pes časté problémy se zácpou? Bohužel k veterináři ho nedostanu, a oni sem taky nechtějí jezdit. Poslední dva měsíce je má často, pár dní je to v pohodě, pak znovu. Nevím, co mám dělat, co mu dávat atd.. Bojíme se, že má to samé, co jeho otec (přestali mu fungovat vnitřnosti). Pokud někdo s tím máte zkušenosti. Děkuji za odpověď.

Upraveno Adminem 31.3.2022 v 18:34 - interpunkce

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2022 18:36

Slečnatš napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenout s tím, když má pes časté problémy se zácpou? Bohužel k veterináři ho nedostanu, a oni sem taky nechtějí jezdit. Poslední dva měsíce je má často, pár dní je to v pohodě, pak znovu. Nevím, co mám dělat, co mu dávat atd.. Bojíme se, že má to samé, co jeho otec (přestali mu fungovat vnitřnosti). Pokud někdo s tím máte zkušenosti. Děkuji za odpověď.

Upraveno Adminem 31.3.2022 v 18:34 - interpunkce

Nerozumím - k veterináři ho nedostanu.? Čím krmíte? Má non stop přístup k vodě?

31.3.2022 19:14

není zácpa jako zácpa.

pokud toho psa vyloženě necpete kostma, tak je tam nějaká organická příčina. kterou je potřeba - u veterináře - najít, případně řešit.

Slečnatš

31.3.2022 20:00
Slečnatš

XXX.XXX.205.104

Nedostanu ho do auta ani do niceho jineho a veterinu mam docela daleko

31.3.2022 20:10

Slečnatš napsal(a):
Nedostanu ho do auta ani do niceho jineho a veterinu mam docela daleko

no tak upřímně, bouďáci zdechají na dvoře bez pomoci.

31.3.2022 22:24
BlueBee

XXX.XXX.3.174

A jak ho krmíte?

Slečnatš

1.4.2022 05:35
Slečnatš

XXX.XXX.205.104

2x do tydne davam vepřovou nožičku na klouby jinak dostávají granule s vodou olejem vajíčkem a doplnky

1.4.2022 06:26
impact

XXX.XXX.100.163

Slečnatš napsal(a):
2x do tydne davam vepřovou nožičku na klouby jinak dostávají granule s vodou olejem vajíčkem a doplnky

No tak jestli mu tu vepřovou nohu dáváte i s kostmi, tak se fakt nedivím, že se nevysere.

1.4.2022 06:48
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

To to trvalo, než z ní vylezlo čím ho futruje.
Umorduje i druhýho psa?
Až budeš mít někdy zácpu a doufám, že pořádnou
a brzy, vzpomeň si na svý psy...

1.4.2022 07:55
janaa

XXX.XXX.174.216

Vepřová nožičky na klouby fakt nefunguje. Pokud mu tímto způsobem chcete dodat kolagen,tak mují uvařte,kůže nakrájejte, sulc použijte a nohy vyhoďte. Takhle už se ucpalo psů....
Btw jak očkujete?

Slečnatš

1.4.2022 12:11
Slečnatš

XXX.XXX.205.104

Víte co ze ja se nekde ptam myslela jsem ze mi tu pomůžete a ze mi to rekl vetrinar po telefonicke domluve pardon..... Alespon vim ze se nikde jinde nez u veterinare ptat nemam... A to ze umorduju i druheeho psa si nechte urcute sami se nestarate o svého psa tak jak mate... Ende koncim s vama......

1.4.2022 12:37
impact

XXX.XXX.100.163

Slečnatš napsal(a):
Víte co ze ja se nekde ptam myslela jsem ze mi tu pomůžete a ze mi to rekl vetrinar po telefonicke domluve pardon..... Alespon vim ze se nikde jinde nez u veterinare ptat nemam... A to ze umorduju i druheeho psa si nechte urcute sami se nestarate o svého psa tak jak mate... Ende koncim s vama......

Veterinář Vám po telefonické domluvě řekl, že se máte zeptat na ifauně??

1.4.2022 12:47
fikovnice

XXX.XXX.134.191

impact napsal(a):
Veterinář Vám po telefonické domluvě řekl, že se máte zeptat na ifauně??

1.4.2022 13:21
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Slečnatš napsal(a):

Diagnóza přes internet prostě udělat nejde. Vezměte psa k veterináři - jestli má kost z té vepřové nohy zaseklou v trávicím traktu, tak jde o život.
A bez veta se to nejen že nedá poznat, ale nedá se to hlavně operovat, léčit a řešit.

1.4.2022 14:49

Slečnatš napsal(a):

Však pomáháme. Bez veterináře a vyšetření u něj se tohle nevyřeší.. Jak očkujete? Když je pes nedopravitelný (což je mimochodem vaše chyba) a veterinář k vám nechce?

1.4.2022 15:22
Caty

XXX.XXX.51.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Však pomáháme. Bez veterináře a vyšetření u něj se tohle nevyřeší.. Jak očkujete? Když je pes nedopravitelný (což je mimochodem vaše chyba) a veterinář k vám nechce?

No ono na vesnicích se pořád očkuje jednou za rok na návsi....

3.4.2022 11:17

Caty napsal(a):
No ono na vesnicích se pořád očkuje jednou za rok na návsi....

Pravda. Někdy i v pytli. Teda ten pes. Vím od kolegů.

3.4.2022 12:39

Slečnatš napsal(a):

Jo a jsem veterinář. A nemám psa, zato dva kocoury a koně. A neumím si představit, že by byli u jiného veta neošetřitelní. Vždyť je to pro jejich dobro, aby byli na tyhle situace připravení.

3.4.2022 20:07
aluska

XXX.XXX.168.15

Mám doma slovenskou lidožravou Besstii , je to sice jen malej jezevčík, našla se na Slovensku u hojiště a žere lidi, klasickej lejtkař. A k veterináři na očkování nebo čištění zubů prostě musí, i když z toho má dost velkej stres.Bojí se lidí, bojí se zvuků a pohybů, bojí se cizích prostor,,,, Naše vetka psa přepíchne v takovým mžiku, že si nestihnu všimnout ani já, ani Bessina

4.4.2022 00:52
fikovnice

XXX.XXX.133.115

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo a jsem veterinář. A nemám psa, zato dva kocoury a koně. A neumím si představit, že by byli u jiného veta neošetřitelní. Vždyť je to pro jejich dobro, aby byli na tyhle situace připravení.

"Kometo", pro zajímavost, nerýpu, fakt máte kocoury naučené nechat se ošetřit u jiného veta? Já se děsím toho, kdyby se něco stalo prostřednímu kocourovi. Je to tryskomyš, prdlouš, zároveň ale mamánek a bojínek. Ale třeba by překvapil... Jinak ale netuším, jak kočky učit ošetřitelnosti u veta...?

Je ale fakt, že většina mých předchozích kocourů, a i můj současný nejstarší, když musel být léčen na veterině a třeba hodiny mu tam kapala infúze, tak pochopil(i), že je to pro jejich dobro...nebo tedy alespoň nevyváděli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík