Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Senior

2.4.2022 18:43
Senior

XXX.XXX.61.4

Dobrý den, prosím o radu... nemáte někdo zkušenosti s pejskem seniorem? Náš 14let cca 50kg... už skoro nemůže vstávat, zvedáme ho..ale je vidět, že to ještě nevzdává a opravdu se snaží...
Vím, že proti věku,není léku 😔jen bych mu ještě chtěla drobet pomoct od bolestí nebo respektivě asi ještě žádné nemá, nekňuči, normálně bašti a pije ..ale s tou chůzí je to nalevačku... Motá se ,a chodí podél zdi.. možná vyrovnává..
Prosím, neporadite co na ty zadní nohy klouby?už i na předních má malé boulicky jak u artrózy..
Já vim je opravdu veliký a těžký,to klouby odnášejí,ale něco ještě na podporu...opravdu se ještě nevzdává...
Chtěla bych mu ještě dopřát bezbolestné stáří 🤗
Děkuji za radu od někoho se stejnou zkušenosti

2.4.2022 22:09
Berryšek

XXX.XXX.24.192

Můj pes měl nadváhu a nasedila jsem granule trowet wrd diabetic a začal hubnout jsou Teda drahši ale plní svůj úkol a k tomu nake pamlnky na klouby...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2022 11:05

Senior napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu... nemáte někdo zkušenosti s pejskem seniorem? Náš 14let cca 50kg... už skoro nemůže vstávat, zvedáme ho..ale je vidět, že to ještě nevzdává a opravdu se snaží...
Vím, že proti věku,není léku 😔jen bych mu ještě chtěla drobet pomoct od bolestí nebo respektivě asi ještě žádné nemá, nekňuči, normálně bašti a pije ..ale s tou chůzí je to nalevačku... Motá se ,a chodí podél zdi.. možná vyrovnává..
Prosím, neporadite co na ty zadní nohy klouby?už i na předních má malé boulicky jak u artrózy..
Já vim je opravdu veliký a těžký,to klouby odnášejí,ale něco ještě na podporu...opravdu se ještě nevzdává...

Veterinář? Nějaké NSAID?

3.4.2022 11:19

Senior napsal(a):

Bolesti už určitě má... Ne každý pes je dá najevo.
Pes nemůže sám vstát, motá se, chodí podél zdí... nevidím ho, ale podle toho popisu bych uvažovala o tom, dopřát mu pokud možno ještě důstojný odchod... To, že žere a pije není úplně ukazatel toho, že ještě není čas... 14 let je krásný věk dožití...

Eewee1200

16.10.2022 21:11
Eewee1200

XXX.XXX.160.163

Dobry den, mame doma dedecka NO-temer 14let. Od leta pouzivame inkontinencni pleny, kdyby nemel tak cura vsude kudy jde...nejen v noci ve spanku. I venku jde a cura pri chuzi, kdyz vidi kocku , navstevu,atd....:-( bohuzel se k tomu pridava i bobek v noci/k ranu..parkrat tydne se stane, ze ma bobek u sebe v pelechu u ocasu a vubec to neresi..lezi s nim, jako kdyby nic. Hur chodi, vencime uz jen kolem domu, max kousek za plot. Obcas zakopne,nebo do nej strcidruhy, mladsi pes a spadne na zadek..tak zvedame, sam to uz neda. Rikam si, kdy clovek pozna ze uz se trapi, ale ma stale zajem, kdyz nas vidi prijit domu,zvedne se (i kdyz uz tezce)a jde ke dverim, nebo steka a hlida kdyz prijde ven nekdo cizi. Duchod si uziva doma v pelechu, nekdy je to narocne, ale je jinak zlaty a zaslouzi si to...ty konce jsou smutne :(

Přidejte reakci

Přidat smajlík