Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BJJ

3.4.2022 09:37
BJJ

XXX.XXX.79.214

Dobrý den, vzali jsme si fenu z útulku. Doma máme dvě feny. Fena z útulku,když je bez fen je úžasná, ale jakmile se objeví ostatní feny,má záchvat a začne je trhat. Kousat,štěkat, menší fena se krčí a schovává,velká fena je velmi trpělivá a jde vidět,že se rozhodne nechce řvát, nicméně kdybych je nechala o samotě nevím jak by to dopadlo. Ta agrese od fenky z útulku je nezvladatelná,má černo před očima a nereaguje , Rafla i mě. Snažíme se holky seznámit , ale bezúspěšně. Fena z útulku je úžasná ,ale předpokládám ,že potřebuje být bez dalších fen. Myslíte,že si to ještě sedne?

3.4.2022 09:40
lupus4

XXX.XXX.205.61

myslím, že u fen si to "nesedne"...a to vám v útulku neřekli ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2022 09:42

Vrátila bych ji. A docela se divím, že vám v útulku neřekli, že se fenka s ostatními fenami nesnese. To přece museli vědět.

3.4.2022 09:49

Fenu vraťte. S vašimi fenami si to nikdy "nesedne". Vaše feny si nezaslouží, abyste je vystavovala agresi cizí feny. Už pořád bude doma napětí, i když budete feny striktně oddělovat po celý jejich život ve vaší domácnosti.
Vůbec nechápu, jak jste si mohli vzít z útulku fenu k vašim fenám, aniž byste měli informaci, nebo vyzkoušeli, jak se chová k fenám.

BJJ

3.4.2022 09:53
BJJ

XXX.XXX.79.214

lupus4 napsal(a):
myslím, že u fen si to "nesedne"...a to vám v útulku neřekli ?

Nene ,myslím, že nebyla s nikým. Harala , potom jsme si ji hned brali...já mám velmi klidné feny, nikdy neměli problém přijmout jinou fenu. Jsou teď všechny vystresovane a jde vidět,že neví co se děje...jestli fenecce z útulku vadí jen naše feny? 🤷 Je to doma ale boj. Bohužel se to nezlepšuje .

3.4.2022 09:55
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Dejte ji hned pryč.

3.4.2022 10:49

BJJ napsal(a):
Nene ,myslím, že nebyla s nikým. Harala , potom jsme si ji hned brali...já mám velmi klidné feny, nikdy neměli problém přijmout jinou fenu. Jsou teď všechny vystresovane a jde vidět,že neví co se děje...jestli fenecce z útulku vadí jen naše feny? 🤷 Je to doma ale boj. Bohužel se to nezlepšuje .

Viz ostatní. Vraťte ji.

BJJ

3.4.2022 10:54
BJJ

XXX.XXX.79.214

Asi budeme muset
Ač tedy jsem z toho nešťastná , nikdy jsem žádné zvíře do útulku nedala...ona když je sama je opravdu skvělá , ale samozřejmě fenky doma jsou přednější.

3.4.2022 12:35
impact

XXX.XXX.100.163

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vrátila bych ji. A docela se divím, že vám v útulku neřekli, že se fenka s ostatními fenami nesnese. To přece museli vědět.

Nemuseli. Mě tu fungují psi ve smečce bez problémů a když někdo dělá problémy, dostane herdu do zad a je klid. A pak psa potkám za půl roku a úplně čumím, že se chová ke druhým psům jak de ment.

3.4.2022 12:36
impact

XXX.XXX.100.163

BJJ napsal(a):

Kolik času jste tomu dali? Nějaká konzultace/návštěva odborníka proběhla?

BJJ

3.4.2022 15:56
BJJ

XXX.XXX.79.214

impact napsal(a):
Kolik času jste tomu dali? Nějaká konzultace/návštěva odborníka proběhla?

Ano konzultace proběhla , rad jsem dostala spousty ,zkusili jsme. Dnes třikrát na zahradě,mimo zahradu, bohužel jak se fenecka z útulku přiblíží k mé feně konec....naše fena už taky je nevrla a nebýt nahubku a postroje, asi by to nedopadlo dobře...teď jsou odděleny ,je klid...ale nesmí být spolu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík