Německý ovčák.

Prodám Německého ovčáka - Máme na prodej tmavě vlkošedou 11 měsíční fenku s...
17000 Kč
Dobrý den,
Chci se zeptat zda je chyba, když měním příchutě granulí? (místo lososa koupím např. bizona) Je to stejná značka i stejná řada.
Slyšela jsem totiž názor, že je to špatně. A že by pes měl jíst stejnou příchuť pořád dokola. Já je měním třeba po 2 pytlech někdy po 3.
Přijde mi, že pes daleko líp jí, když je měním, ale není to špatně?
Slyšela jsem totiž názor, že je to špatně. A že by pes měl jíst stejnou příchuť pořád dokola. Já je měním třeba po 2 pytlech někdy po 3.
Myslíte si, že pes, který se po sebemenší změně "suprčuprgranclívekterejchjefšechnotakbájovyvážený" pose.re a má zažívací problémy, že je v pořádku ?
PS. schválně psáno dohromady, páč v amarounech je "fše v každém kousku"
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nibbleof
napsal(a):
Zarazilo mě to, proto se ptám.
Kdo to řekl?
Ono se to dřív tak tvrdilo. Granule neměnit - a když už, tak extra pomalu...prakticky ten novej druh přidávat kuličku po kuličce.
To tvrzení mělo zřejmě původ ve skutečnosti, že psi trvale pouze na granulích mívají zlenivělé trávení a jakákoliv změna způsobí minimálně řidší bobky.
Že psi na granulích vítají nadšeně každou novou recepturu, je pochopitelné. Kdybyste jedli rok nebo dva pořád ty samý čínský nudlový polívky, taky byste byli blahem bez sebe, pokud by najednou byla změna.