Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2022 22:27
Nibbleof

XXX.XXX.142.169

Dobrý den,
Chci se zeptat zda je chyba, když měním příchutě granulí? (místo lososa koupím např. bizona) Je to stejná značka i stejná řada.

Slyšela jsem totiž názor, že je to špatně. A že by pes měl jíst stejnou příchuť pořád dokola. Já je měním třeba po 2 pytlech někdy po 3.

Přijde mi, že pes daleko líp jí, když je měním, ale není to špatně?

3.4.2022 23:00
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Nechápu proč by to mělo vadit. Já teda střídám granule často i značky na tož příchutě. Prvni pes mě vycvičil, neměl rád jíst ty stejné věci, jediné, na co měl chuť vždy, byly rohlíky a u těch naopak preferoval jen z jedné konkrétní pekárny. Z jiné pekárny je nechtěl.

3.4.2022 23:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

Slyšela jsem totiž názor, že je to špatně. A že by pes měl jíst stejnou příchuť pořád dokola. Já je měním třeba po 2 pytlech někdy po 3.

Myslíte si, že pes, který se po sebemenší změně "suprčuprgranclívekterejchjefšechnotakbájovyvážený" pose.re a má zažívací problémy, že je v pořádku ?

PS. schválně psáno dohromady, páč v amarounech je "fše v každém kousku"

4.4.2022 11:27
Nibbleof

XXX.XXX.130.90

Zarazilo mě to, proto se ptám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2022 11:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nibbleof napsal(a):
Zarazilo mě to, proto se ptám.

Kdo to řekl?

7.4.2022 12:13
Nibbleof

XXX.XXX.142.169

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdo to řekl?

Známá. Jen jsem se chránit ujistit , že nedělám nic špatně. Ona dává svemu osovi už 3 roky stejné granule.

7.4.2022 12:33
Terven

XXX.XXX.110.191

Ono se to dřív tak tvrdilo. Granule neměnit - a když už, tak extra pomalu...prakticky ten novej druh přidávat kuličku po kuličce.
To tvrzení mělo zřejmě původ ve skutečnosti, že psi trvale pouze na granulích mívají zlenivělé trávení a jakákoliv změna způsobí minimálně řidší bobky.
Že psi na granulích vítají nadšeně každou novou recepturu, je pochopitelné. Kdybyste jedli rok nebo dva pořád ty samý čínský nudlový polívky, taky byste byli blahem bez sebe, pokud by najednou byla změna.

Přidejte reakci

Přidat smajlík