Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2022 07:59
Angee1995

XXX.XXX.110.203

Ahoj. Mame 14 letou labradorku.(v srpnu 15 let)
Jeji zdravotní stav je spatny.
Prestala nam jist, tak jako driv, ma spatne zadni nozky a po telicku si zacala vykusovat a skrabat srst. Usi ma napriklad skoro bez chloupku.
Rychle nam zhubla. Ma 20,2kg
Neslysi a je uz takove senilni.
Drive nam diagnostikovali epilepsii, zachvat ted rok neprisel, coz je super.
Dale zvetsene srdicko a na boku mame tukovou bouly.
Pritel si mysli, ze by bylo lepsi ji uspat, aby jsme to nedotahli az do faze, kdy bude trpet bolestmi.
Pomalu se s tim smiruji, kazdy den s ni prozivam, jako by byl jeji posledni. Byla bych radši, kdyby umrela přirozeně, ale jsem vystrasena z toho, ze jeden den prijdou pro ni bolesti a bude trpet.
Chystam se zavolat na veterinu a probrat to jeste s nimi.
Jen bych se chtela zeptat. V ockovaku a na cipu je jako majitel napsany muj byvaly pritel. Bude muset s nami na uspani? Nebo muzu jit ja a nynejsi pritel jen?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2022 08:17

Nebude s Vámi muset jet na uspani, ale bude ji muset on odhlasit na úřadě.

8.4.2022 08:41
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

U nás na vet. nechtěli vidět ani očkovák
a při odhlašování ani občanku.

8.4.2022 08:51

rapotacka11 napsal(a):
U nás na vet. nechtěli vidět ani očkovák
a při odhlašování ani občanku.

U nás taky ne. Ale na vesnici se všichni známe.

8.4.2022 09:42

Máte svého veterináře, ne, ke kterému chodíte pravidelně na očkování, případně na ošetření, a s tím byste měli konzultovat. Já bych moc neváhala, vaše fenka je na konci života, její stav se bude jen horšit a vy pro ni můžete udělat poslední laskavost a tou je umožnit jí rychlý odchod bez trápení. Nejlepší je zavolat si veterináře domů. Je to sice dražší, ale ušetříte fenku stresu z transportu a umožníte jí odejít v jejím domově, ve vaší náručí.

Odhlášení z evidence na místním úřadě je to nejmenší. Kdo ví, na koho je nahlášena, podle toho, kdo je v očkováku nebo čipu, to nemusí být.

Přidejte reakci

Přidat smajlík