Kolie

Prodám Kolii dlouhosrstou - Dva trikolorni uličnici s úžasnou kontaktní pov...
DohodouKoliovnik
XXX.XXX.232.179
Dobrý den všem,
Chci se zeptat, jestli tu není někdo, kdo by mi poradil - svoji fenu dlouhosrsté kolie bych rád dostal do pracovní třídy (nechci to tu rozebírat, mám čistě osobní problém s otevřenou). Jaká kombinace zkoušek musí být u tohoto plemene? Nebo mi stačí jen jedna zkouška? Nejlépe co se týče pasení, agility či mushingových sportů, případně stopy, nosework. Sportovní kynologie by asi taky šla, nebo poslušnost. Zatím máme složené jen NHAT a v agi jsme v A1.
Děkuji moc za odpovědi.
Koliovník
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tyto informace by vám přece měl poskytnout váš klub.
Na stránkách máte napsáno toto: Třída pracovní – je pro psy a feny od 15 měsíců, kteří doloží tzv. malý certifikát o vykonané předepsané zkoušce z výkonu. Předepsané zkoušky z výkonu pro kolie jsou ZM, ZVV1, (ČKS MSKS), ZPOP 1 (KJ Brno), ZZZ, ZZP 1, ZVP 1, ZLP 1 a všechny záchranářské zkoušky dle MZŘ IPOR (SZBK ČR). S kolií je možné přihlásit se do pracovní třídy na národní či klubové/speciální výstavě.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pani TIchá už Vám odpovídala na poradne CMKU
z pasení HWT, agi ne
https://www.cmku.cz/data/dokumenty/426---priloha-7-ke-smernici-o-certifikatech-(paseni).pdf
Koliovnik
napsal(a):
Dobrý den všem,
Chci se zeptat, jestli tu není někdo, kdo by mi poradil - svoji fenu dlouhosrsté kolie bych rád dostal do pracovní třídy (nechci to tu rozebírat, mám čistě osobní problém s otevřenou). Jaká kombinace zkoušek musí být u tohoto plemene? Nebo mi stačí jen jedna zkouška? Nejlépe co se týče pasení, agility či mushingových sportů, případně stopy, nosework. Sportovní kynologie by asi taky šla, nebo poslušnost. Zatím máme složené jen NHAT a v agi jsme v A1.
Děkuji moc za odpovědi.
Koliovník
NHAT je jen taková "kinder" zkouška vloh - to se nepočítá.