Zlatá štěňátka boxera

Prodám Německého boxera - Chovatelská stanice nabízí zlatou fenečku, zlatéh...
DohodouZdravím, máme skoro 5 ti měsíčního boxera, stále čůrá doma, i přes to , že s ním chodím co 2 hodiny ven, venku v pohodě vykoná potřebu,ale doma to udělá znovu vše třeba do 15 min... už jsem zoufalá, čůrá nám i na gauč,na plinu jsem nikdy ani neučila, chodíme jen pravidelně ven....co s tím? Děkuji všem za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem
nenechali jste mu udělat rozbor moči?? Protože u tak "starého" štěněte je to zvláštní. Jak vydrží v noci??
asi bych pro svůj klid tu moč zkontrolovat nechala
Asi potřebuje víc času, než si to v hlavičce (a nejen v ní) urovná - každé štěně je jiné. Je pravda, že mám páté štěně a na pěti měsících byli beznehodoví už všichni.
napsal(a):
asi bych pro svůj klid tu moč zkontrolovat nechala
Asi potřebuje víc času, než si to v hlavičce (a nejen v ní) urovná - každé štěně je jiné. Je pravda, že mám páté štěně a na pěti měsících byli beznehodoví už všichni.
No tak já, když tefa nebudu pořítat moje psí holky, kde teda nebyl problém s tím, že by neuměly chodit ven, ale s tím, že měly celé léto otevřený dveře z baráku na zahradu a když se na podzim zavřelo, tak si neuměly prostě říct a chvíli trvalo než se to naučily. A samozřejmě taky naše chyba, protože jak už byly bezloužičkové, tak jsme si mysleli, že už není potřeba je brát cíleně na čůrání, že si řeknou.
Tak třeba mému chrťákovi to trvalo taky hodně dlouho. A taky vydržel i přes den třeba 5 hodin, když bylo potřeba...vydržel celou noc a když jsem si ráno přispala, tak chrápal se mnou a třeba to bylo i 12 hodin od večerního venčení, ale moc dobře si pamatuju, že ještě v osmi měsících se doma udělal loužičku a to když jsme byli všichni doma a od posledního venření tolik času neuběhlo.
Jako chrťák byl zlatej, ale v tomhle byl ze všech mých psů...nechci říct, že největší čunče...ale nejpomalejší.
Jinak mám u štěňat standard bez nehod ve 3-4 měsících.