Štěně boxera stále čůrá doma

Německý boxer
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2022 15:43
Terina94

XXX.XXX.164.214

Zdravím, máme skoro 5 ti měsíčního boxera, stále čůrá doma, i přes to , že s ním chodím co 2 hodiny ven, venku v pohodě vykoná potřebu,ale doma to udělá znovu vše třeba do 15 min... už jsem zoufalá, čůrá nám i na gauč,na plinu jsem nikdy ani neučila, chodíme jen pravidelně ven....co s tím? Děkuji všem za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2022 16:08

nenechali jste mu udělat rozbor moči?? Protože u tak "starého" štěněte je to zvláštní. Jak vydrží v noci??

11.4.2022 16:09
Terina94

XXX.XXX.164.214

Vydrží celou noc, ráno stíhame v pohodě ven.

11.4.2022 16:35

asi bych pro svůj klid tu moč zkontrolovat nechala

Asi potřebuje víc času, než si to v hlavičce (a nejen v ní) urovná - každé štěně je jiné. Je pravda, že mám páté štěně a na pěti měsících byli beznehodoví už všichni.

11.4.2022 20:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
asi bych pro svůj klid tu moč zkontrolovat nechala

Asi potřebuje víc času, než si to v hlavičce (a nejen v ní) urovná - každé štěně je jiné. Je pravda, že mám páté štěně a na pěti měsících byli beznehodoví už všichni.

No tak já, když tefa nebudu pořítat moje psí holky, kde teda nebyl problém s tím, že by neuměly chodit ven, ale s tím, že měly celé léto otevřený dveře z baráku na zahradu a když se na podzim zavřelo, tak si neuměly prostě říct a chvíli trvalo než se to naučily. A samozřejmě taky naše chyba, protože jak už byly bezloužičkové, tak jsme si mysleli, že už není potřeba je brát cíleně na čůrání, že si řeknou.
Tak třeba mému chrťákovi to trvalo taky hodně dlouho. A taky vydržel i přes den třeba 5 hodin, když bylo potřeba...vydržel celou noc a když jsem si ráno přispala, tak chrápal se mnou a třeba to bylo i 12 hodin od večerního venčení, ale moc dobře si pamatuju, že ještě v osmi měsících se doma udělal loužičku a to když jsme byli všichni doma a od posledního venření tolik času neuběhlo.
Jako chrťák byl zlatej, ale v tomhle byl ze všech mých psů...nechci říct, že největší čunče...ale nejpomalejší.

Jinak mám u štěňat standard bez nehod ve 3-4 měsících.

Přidejte reakci

Přidat smajlík