Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouRezina88
XXX.XXX.243.41
Dobrý den.
Jdu na Vás s otázkou, máme fenku buldočka cca 2,5 roku přivezli jsme si jí z dočasné péče, původ zřejmě množírna někde na SK. Venčíme 4x denně ale máme problém, že se venku nevyčůrá, jsme třeba půl hodinky venku , ani kapka , přijdeme domu a loužička. Máme jí teprve krátce (týden), ale nemá někdo radu jak na to?
Takové to když začne vemte jí a vyneste ven u nás neprojde (2.patro v paneláku), jinak je zlatá ale hodně bázlivá. Mám pocit že není moc socializovaná. S pejsky se kamarádí když na jí jdou pomalu, lidí se zatím spíš bojí. Díky za každý nápad
A 2. patro paneláku něčemu vadí? To bych chápala,kdybyste měli vlkodava,co neunesete. Musíte to fenku učit jako štěně, hned po probuzení,po žrádle,sebrat se a jít ven a být venku tak dlouho,dokud se nevyčůrá. Není zvyklá,že se čůrá venku, plus bázlivý pes se bojí i venku venčit,aby nedával vědět o své přítomnosti. Půl hodiny není nic, musíte být venku daleko dýl, jednak kvůli venčení,jednak kvůli zvykání a socializaci
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám zkušenost s pyrenejkou, co se nevenčila mimo svoje teritorium...zahradu. Pak teda poměrně brzy tam, kde to jsme to opravdu dobře znaly a chodily pravidelně.
Takže já osobně bych opravdu na venčení chodila nějaký okruh kolem baráku nebo nějakou kratší trasu, kterou opravdu půjdu několikrát denně a spíš asi klidnější a žádnej spěch pěkně v klidu.
A dokonce je i možný, že to čuba raději bude třeba 2 hodiny držet než aby se vyčůrala, takže bych s ní pak šla domů a hlídala, jakmile by měla tendenci přičapnout, tak šup do náruče a znova ven.
Na vyloženě jen vyčůrání bych zvolila jedno místo, nejlépe takové, které neni znečištěné jinými psy a je blizko.Doma bych nabrala její loužičku a potřela to místo. Třeba jí to naláká a docvakne.Je dobré vyslovit při tom nějaký povel.Psi se naučí dělat potřebu na povel a vyplatí se to když člověk spěchá. A chválit.
Hromádky taky dělá doma?