Německý ovčák s PP

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice německých ovčáků nabízí celoč...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
User123
napsal(a):
Dobrý den dnes nak byla potvrzena zvětšena prostata u mého psa dostaly jsme prášky atd. Chci se zeptat zda to psa nějak omezuje v pohybu nebo muže normálně dělat co vždycky ?
Ani prášky, ani zvětšená prostata ho v pohybu neomezují. Možná blbé přirovnání, ale je to stejné jako u lidí. Nekoukáte na reklamy? Prostamol, Prostenal?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ani prášky, ani zvětšená prostata ho v pohybu neomezují. Možná blbé přirovnání, ale je to stejné jako u lidí. Nekoukáte na reklamy? Prostamol, Prostenal?
No nevím, u známých se zvětšená prostata u psa projevila kromě obtížného kadění i problémem s pohybem pánevních končetin, takže v pohybu to psa omezit opravdu může.
Zadavatel - asi záleží na tom, co pes dělá vždycky, o jakou aktivitu jde.
napsal(a):
No nevím, u známých se zvětšená prostata u psa projevila kromě obtížného kadění i problémem s pohybem pánevních končetin, takže v pohybu to psa omezit opravdu může.
Zadavatel - asi záleží na tom, co pes dělá vždycky, o jakou aktivitu jde.
To byla tak zvětšená? Při pitvě jsem zatím na žádný takový extrém nenarazila . Že tlačí na konečník si představit umím. Pohybové potíže ne. Ale to neznamená, že tomu tak není.
napsal(a):
To byla tak zvětšená? Při pitvě jsem zatím na žádný takový extrém nenarazila . Že tlačí na konečník si představit umím. Pohybové potíže ne. Ale to neznamená, že tomu tak není.
Byla zvětšená, ne extremně. Ale i to stačilo, pes se prostě hůře pohyboval na zadní nohy, jak ho to "odspodu" bolelo.
napsal(a):
Byla zvětšená, ne extremně. Ale i to stačilo, pes se prostě hůře pohyboval na zadní nohy, jak ho to "odspodu" bolelo.
Tak to jo, bolestí to být mohlo. Já si představovala mechanickou překážku.