Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2022 15:12
hanaester99

XXX.XXX.216.62

Zdravím, máme doma 3 měsíční štěňátko NO, dnes bylo poprvé samo doma na více jak hodinu a když jsem přišla, všude po chodbě byl rozházený keramzit - zřejmě shodil pytel a prokousal ho. Když jsem přišla, dokonce ho i žral, hned jsem ho zastavila, ale když byl sám tak nejspíše trochu sežral, takže můj dotaz zní - bude v pořádku? Mám o něj strach. Děkuji Vám :)

25.4.2022 17:09
lesnížínka

XXX.XXX.33.33

Myslím že tohle v pohodě vykadí. Pár dní ho sledujte, jestli normálně žere a vylučuje. V případě náhlé změny pak veterina.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2022 18:41

Jako pardon ale nechat 3 měsíční štěně úplně samotný nezavřený v prostředí, kde mu nic nehrozí, to jako fakt myslíte vážně?

25.4.2022 19:15
eli22

XXX.XXX.58.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako pardon ale nechat 3 měsíční štěně úplně samotný nezavřený v prostředí, kde mu nic nehrozí, to jako fakt myslíte vážně?

Ono je to fakt těžký. Já měla za celý život dost psů, ale teď naše sedmi měsíční fenka mě dostává. Sežere a rozcupuje cokoli a hlídat ji 24 hodin moc nejde.Zatím se teda nic nestalo, ale jsou to galeje a nervy. Myslím, že i ten drobý keramzit si někdy dala.Už jsem koupila za nemalé peníze i nějaké dřevené klacky, co nedělají třísky, to trochu pomohlo, ale jak říkám u mých šesti minulých pejsků tohle nikdy nebylo, takže s tím taky bojujeme.

25.4.2022 19:33
fikovnice

XXX.XXX.135.221

Ali, já si také myslím, že úplně vše uhlídat nelze...

25.4.2022 19:35

doga Beta chodila chroustat keramzit - kradla ho v květináčích... Vyrostla z toho

25.4.2022 20:07

Já před štěnětem kytky vždy uklízela. Jo, byly ohryzany úchytky od nábytku, ale to je dřevo. Tak jsem asi jediná, no.

25.4.2022 20:28

Já před štěnětem kytky vždy uklízela. Jo, byly ohryzany úchytky od nábytku, ale to je dřevo. Tak jsem asi jediná, no.

u nás taky, když je štěně samo, tak nemá ke kytkám přístup. Ale jak měla Beta dveře otevřené... už si utíkala chroustnout... Nightovi byl a Yodovi je keramzit úplně ukradený... Každý má jiné "úchylky" - Yoda chroustá větvičky z lísky - a ujíždí na jehnědech...

25.4.2022 20:35
eli22

XXX.XXX.58.39

Tak u nás naposledy velká "kauza" před týdnem. Za dvě hodiny rozcupovala polstr na papasan 120 průměr a molitanová výplň v několika vrstvách po celém bytě, tak jsem se jen modlila a doufala, že molitany nesežrala.

25.4.2022 20:58

U nás starší fena v sobotu zase přinesla od sousedů slepici. Přežila, dnes jsem ji našla v tujich.

25.4.2022 21:24

U nás starší fena v sobotu zase přinesla od sousedů slepici. Přežila, dnes jsem ji našla v tujich.

Šikovná fenka.

Jinak bych zadavatelce doporučila osvědčenou radu. Když štěně sežere nějaký hnus, podejte co nejdříve kysané bílé zelí. Psům většinou chutná, obalí nechtěný předmět a usnadní jeho průchod střevy.

26.4.2022 07:49
hanaester99

XXX.XXX.216.62

Děkuji Vám všem za reakce, zatím vypadá v pořádku, akorát měl trochu řidší stolici. Štěňátko bylo samo doma jen chvilku, potřebovala jsem si odskočit na necelé dvě hodinky, navíc jsme z jeho dosahu dali všechny potencionálně nebezpečné věci pryč, jen tohle nás nenapadlo Nikdy se okolo keramzitu totiž nemotal. Přemýšleli jsme nad pořízením klícky, ale já nevím

26.4.2022 08:29
eli22

XXX.XXX.58.39

hanaester99 napsal(a):
Děkuji Vám všem za reakce, zatím vypadá v pořádku, akorát měl trochu řidší stolici. Štěňátko bylo samo doma jen chvilku, potřebovala jsem si odskočit na necelé dvě hodinky, navíc jsme z jeho dosahu dali všechny potencionálně nebezpečné věci pryč, jen tohle nás nenapadlo Nikdy se okolo keramzitu totiž nemotal. Přemýšleli jsme nad pořízením klícky, ale já nevím

Klec ne, pokud na ni není zvyklý od mala, tak bych to nedělala.

26.4.2022 09:38
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Tu fenu asi , že jo

Jste hodná, že jste ji nezabila a ona přežila.

26.4.2022 10:01

Zrzavci napsal(a):
Tu fenu asi , že jo

Ne, tu slepici. Fenka byla pochválena, nešlo jinak. Šikovná hospodyňka to je, myslela to dobře.

26.4.2022 10:27
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Ne, tu slepici. Fenka byla pochválena, nešlo jinak. Šikovná hospodyňka to je, myslela to dobře.

Já vím, já vím, ale ......... nešlo to nevyužít, když to tak bylo napsaný

Já jsem tuhle měla hoňky, Tali radostně navštívila sousedku. A páč je to jelito, co se neovládá, když má radost, letěla jsem za ní, páč sice se slípkama máme nacvičeno, ale...... tadyhle by to mohla být trošku jiná liga než venku. Slípky v omezeným prostoru.... nebyla jsem si jistá. Naštěstí tu kozu flekatou zajímal víc kastrolek s granulema pro kočku a pak možnost skákat sousedce na hlavu. A ta místo aby jí bacila konví po hlavě se smála. Pak má člověk toho čokla vychovat k pořádku.

26.4.2022 10:32
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

hanaester99 napsal(a):

Já vždy nechávám přišlíky-jedno, zda štěně, či dospělec z útulku - ve světlé předsíni, kde mají pesani ostatně stabilně svůj hlavní bydlík a jinak je to pro počáteční zabydlování vyklizený. Krom zavřené skříně a zašpérovaného botníku a prázdného věšáku tam není nic. Fakt z toho udělám holobyt. Když ohryže dřevo svýho bydlíku - zatím se tak zaměřovali všichni - je to jedno. I kdyby vzal třeba nábytek, tak to taky nevadí, ostatní je fakt pryč, boty, kabáty, dekorace, všechno fuč, dveře zavřený a prostor mají. Kabely tam nevedou, není tam nic navíc, nic nebezpečnýho.

27.4.2022 09:59
fikovnice

XXX.XXX.135.236

Zrzavci napsal(a):
Tu fenu asi , že jo

No v tújích přece odpočívala přežraná tou zblajznutou slepicí!

Přidejte reakci

Přidat smajlík