Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouGTI
XXX.XXX.39.34
Dobrý den,
mám dotaz na majitele FB. Zvládne buldoček i třeba 15 km procházky? Díky za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
15 km je nic, ne tak pro buldočka. Kompletně vyšetřit. Soused byl duší akčňák i v létě, ale sotva dospěl, kleplo ho, konečná. Srdce.
Jak bylo psáno nade mnou, zvládne to, ale jen pár měsíců v roce, v létě na to rozhodně zapomeňte. Nejde o délku procházky, ale o teplotu a problémy s dýcháním.
Reklamní slogan -
francouzský buldoček - pes na jaro a podzim!
janaa
napsal(a):
Ale tak zas spravedlivě,těch psů,co se jim v zimě nikam nechce,je hafo. Stejně jako psů,co svojí velikostí ve sněhu trpí a musí chodit po cestičkách
To byla nadsázka.
janaa
napsal(a):
Ale tak zas spravedlivě,těch psů,co se jim v zimě nikam nechce,je hafo. Stejně jako psů,co svojí velikostí ve sněhu trpí a musí chodit po cestičkách
Tak to je na zakladatelce, jakého psa chce. Máme tu několik francouzských buldočků, mopse a fenu anglického buldoka. Všechny jsem potkala nejdál na polňačce (5 min chůze), v lese (10 minut chůze) nikdy.
No nevím, moje mopsle za mlada vyžadovaly 10 km procházku denně. Kromě léta, to by nedaly.
napsal(a):
No nevím, moje mopsle za mlada vyžadovaly 10 km procházku denně. Kromě léta, to by nedaly.
Jasný, Kevin a Bella chodí stejný procházky jako labiny. Jasný, v teple ven nechodí,to jim stačí zahrada, v zimě v hlubokým sněhu je taky netahám,ale se vzdálenostma problém nemají. Samozřejmě, Bellu kardiačku s luxací patelly nebudu tahat na 15 km, ale kdyby byla zdravá,tak to délkou nebude problém