Jezevčík trpasličí/král.dlouhosrstý s PP,FCI

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Naše Chovatelská stanice ,má volná štěňátk...
30000 KčDobrý den... Mam jezevčíka a něco se mu objevilo na ouskach... Je to svrab?
Uživatel s deaktivovaným účtem
nebo taky zánět zvukovodu nebo vaskulitida nebo cokoliv, vlastně
chce to veterináře.
Petulka1234
napsal(a):
Jasně ja si toho všimla dneska ráno... Co je to ten demodex?
Tohle se přece neudělá přes noc. Doufám, že už jste u toho veterináře.
impact
napsal(a):
To je smutný, když si takového zdravotního problému všimnete až poté, co pes nemá kus ucha. Tohle není záležitost jednoho dvou dní.
Děkuji že jste se do mě pustili.. Na veterine jsem byla.. Ono když má doma člověk týdenní miminko a pejska má venku tak je rád že se aspoň jednou za den ven dostane.😉Ale děkuji za vlídné komentáře. 😉
Camille77
XXX.XXX.228.153
Nezlobte se prosím, ale toto není určitě objeveno dnes, ten pejsek to už musí mít několik dnů.
Místo toho, aby jste pejska okamžitě vzala k veterináři, sednete k monitoru na diskusi.....
Toto fakt nechápu....
Petulka1234
napsal(a):
Děkuji že jste se do mě pustili.. Na veterine jsem byla.. Ono když má doma člověk týdenní miminko a pejska má venku tak je rád že se aspoň jednou za den ven dostane.😉Ale děkuji za vlídné komentáře. 😉
No tak tím jste to zabila úplně. Diagnóza matka a chudák pes. Radši ho darujte někomu, kdo ho bude mít opravdu rád a na dvůr si pořiďte kameru.
impact
napsal(a):
No tak tím jste to zabila úplně. Diagnóza matka a chudák pes. Radši ho darujte někomu, kdo ho bude mít opravdu rád a na dvůr si pořiďte kameru.
Přesně z tohohle důvodu mě vždycky štve (hlavně kolem malých zvířat), když někdo někde upozorní na nevyhovující podmínky a tyhle ženský se na něj vrhnou jako - já mám dvě děti, myslíte, že se nedovedu postarat o morče?
Ano, právě proto, že kolem sebe takhle kope těma dětma nevěřím, že jakýkoli zvíře bude brát vážně a dá mu náležitou péči. Zajímavý, že je x rodin s dětma, i třeba třema, kde je postaráno o lidi i zvířata a nikoho by nenapadlo, že to nejde.
Znám ženy, které po porodu klidně měsíc nedělají nic jiného, než že leží, spí a kojí. A to klidně i v případě, že dítě je zdravé, matka je zdravá, vše proběhlo podle plánu a vlastně žádný problém není.
Pokud je paní s dítětem sama, tak holt musí zatnout zuby a o psa se postarat. Moci soustředit se jen na dítě je luxus, který si samotná ženská (ani samotný mužský, ať jsme politicky korektní) nemůže dovolit.
Pokud ale sama není, tak uznávám novopečeným matkám dobu hájení; veškerá odpovědnost za stav toho chudáka psa pak jde za partnerem/partnerkou/otcem/matkou/bratrem/sestrou/já-nevím-kým, prostě za tím člověkem, který se o psa měl starat.
Být matkou s týdenním novorozencem a objevit na svém psu tohle, tak řvu tak, až se lustr třese.
Petulka1234
napsal(a):
A co to tedy je? Jakou dostal pes léčbu?
Petulka1234
napsal(a):
Radej nebudu nic rikat člověk se chce tak nějak orientačně poradit a pustí se do něj jako nevím co..ostatně není jednoduché být sám s dítětem a rodinu mít přes půl republiky..Nicméně pejsek je vyřešen! Moc děkuji všem za hezké rady a přeji příjemný den...
No, v tom máte pravdu - že není snadné být sám, natož s malým dítětem! V tom Vás chápu.
Myslím, že já, "impact" a "Atheira" jsme ale psaly o tom, že se ty děravé uši vyráběly psu delší dobu a že je s podivem, že jste si toho dřív nevšimla.
Přeji Vám, abyste měla aspoň přátele, kteří by Vám pomohli (s kdečím).
Petulka1234
napsal(a):
Radej nebudu nic rikat člověk se chce tak nějak orientačně poradit a pustí se do něj jako nevím co..ostatně není jednoduché být sám s dítětem a rodinu mít přes půl republiky..Nicméně pejsek je vyřešen! Moc děkuji všem za hezké rady a přeji příjemný den...
Autoimunitní onemocní dostal mast na uši
Petulka1234
napsal(a):
Autoimunitní onemocní dostal mast na uši
Lupus erythematosus?