Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tinyy345

9.5.2022 19:37
Tinyy345

XXX.XXX.254.177

Mám psa 10 měsíců starého (je to Teda fena) u nás problém je aby začala poslouchat vsechny, ona poslouchá jen taťku. mě, bráchu ani mamku ne. Když jsme s ní venku a řekneme "jméno (nechci uvádět) místo" nebo "bez na místo tak neposlechne a v okamžiku když přijde taťka tak poslechne na slovo, na cvičák chodíme už dlouho ale moc to nepomaha:( tak kdyby měl někdo nějakou radu🙏

9.5.2022 19:41
rapotacka11

XXX.XXX.225.76

Pes je smečkové zvíře.
Patří do smečky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2022 20:43

Neuvádíte plemeno...ono něco jinýho je třeba NO, něco jinýho pastevec.
Neuvádíte, kdo konkrétně s ní na ten cvičák chodí a pracuje. Neuvádíte, jak byla vychovávaná, jestli s ní třeba doma na zahradě "cvičí" celá rodina, kdo s ní chodí na procházky a jakou má provozní poslušnost popř. jestli se to u členů domácnosti liší.
Navíc čuba je pubescent a v tomto věku prostě může zkoušet, co si ke komu může dovolit...poslechnout, neposlechnout.

Taťka může mít přirozený respekt. No a vy ostatní holt musíte pracovat, cvičit, odměňovat, chválit....nepíšete kolik je vám, bráchovi...pro některé psy není dítě autorita a prostě je neposlechnou.
Nepíšete jestli mamka má nějaké zkušenosti s výchovou a výcvikem psů a jestli se po této stránce fence věnuje.......

9.5.2022 20:52

"Neuvádíte plemeno...ono něco jinýho je třeba NO, něco jinýho pastevec."
no to je ta 11ti měsíční australačka co žere celou rodinu.....

9.5.2022 20:53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ahááá......tak koukám, že tam není problém jen v kousání, ale úplně všechno špatně

Taylorr55

9.5.2022 21:18
Taylorr55

XXX.XXX.254.177

Není? Náš pes nekouše 🤦‍♀️radši si první něco ověřit než psát 🤦‍♀️🤦‍♀️

9.5.2022 21:22
janaa

XXX.XXX.174.216

Voni jsou dva, jeden má toho,co kouše,jeden toho,co nechodí na místo. A dva psi už jsou dost drahý,pak nezbydou prachy na dva počítače, a musí psát z jednoho,noooo

Taylorr55

9.5.2022 21:33
Taylorr55

XXX.XXX.254.177

janaa napsal(a):
Voni jsou dva, jeden má toho,co kouše,jeden toho,co nechodí na místo. A dva psi už jsou dost drahý,pak nezbydou prachy na dva počítače, a musí psát z jednoho,noooo

Panebože🤦‍♀️ chtěla jsem se tady podívat jestli někdo zná způsob, ale jak vidím tady lidi znají jen nějakou australačku která žere🤦‍♀️ a neumí nic jiného než pomlouvat

9.5.2022 21:38

Taylorr55 napsal(a):
Není? Náš pes nekouše 🤦‍♀️radši si první něco ověřit než psát 🤦‍♀️🤦‍♀️

My tady nejsme blbí, to číslo pod vaším jménem je totiž IP adresa.

9.5.2022 21:49
assil

XXX.XXX.121.3

Tak spousta psů jsou psi jednoho pána, toho si vyberou a víc poslouchají. Ostatní prostě musí s ním víc cvičit, denně a dlouho, jenom cvičák nestačí. I když teda není řečeno, kdo s ní cvičí na tom cvičáku.

Taylorr55

9.5.2022 22:01
Taylorr55

XXX.XXX.254.177

My tady nejsme blbí, to číslo pod vaším jménem je totiž IP adresa.

Hele přiznávám se👍 psa nemám, ani nemáme potíže v rodině 😆 tohle jsme si s kamarády dělali sradny (ano vím že to od nás bylo hnusné) ale taková dnešní doba prostě je ne? Akorát mě celkem mrzí že tady lidi moc nepomůžou :( chapu asi by bylo lepší někomu zavolat kdyby byl ten případ reálný, jen se zeptám, kde jste našel/našla IP adresu? Já nic pod mým jménem nevidím 🤷🏼‍♀️

9.5.2022 22:07

Pro trolíky je číslo IP ukryté. Velký bratr tě vidí.

Taylorr55

9.5.2022 22:20
Taylorr55

XXX.XXX.254.177

Pro trolíky je číslo IP ukryté. Velký bratr tě vidí.

Tak je tam nějaké číslo nebo ne? 😂 Teď jste nás úplně zmátli 😅

9.5.2022 22:21
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Taylorr55 napsal(a):
Hele přiznávám se👍 psa nemám, ani nemáme potíže v rodině 😆 tohle jsme si s kamarády dělali sradny (ano vím že to od nás bylo hnusné) ale taková dnešní doba prostě je ne? Akorát mě celkem mrzí že tady lidi moc nepomůžou :( chapu asi by bylo lepší někomu zavolat kdyby byl ten případ reálný, jen se zeptám, kde jste našel/našla IP adresu? Já nic pod mým jménem nevidím 🤷🏼‍♀️

Nevymlouvej se na dobu, ve třinácti, když jsem nevěděla, co roupama, četla jsem si knížku a i dnešní děti umí číst knížky a jsou takové. IP adresa je vidět, když je člověk u počítače, na mobilu se ti nezobrazuje. Právě smutný je, že jsme se snažili radit a pomoct, ale když založíš druhé vlákno se stejnou ip adresou, tak to se už moc radit nechce, když popisuješ zas jiné problémy.

9.5.2022 22:23
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Taylorr55 napsal(a):
Tak je tam nějaké číslo nebo ne? 😂 Teď jste nás úplně zmátli 😅

Je a ještě tu lidi nejsou liní a podívají se, jestli se to číslo shoduje s jiným nickem a jak se tu začnou množit podobná vlákna, hned zbystří.

9.5.2022 22:31

Ale no tak, Trickyvoo, že by to bylo takhle snadné? Myslte? Někdy mlčeti zlato, ubylo by kamarádu, "co si dělali sradny".

Taylorr55

9.5.2022 22:38
Taylorr55

XXX.XXX.254.177

Trickyvoo napsal(a):
Nevymlouvej se na dobu, ve třinácti, když jsem nevěděla, co roupama, četla jsem si knížku a i dnešní děti umí číst knížky a jsou takové. IP adresa je vidět, když je člověk u počítače, na mobilu se ti nezobrazuje. Právě smutný je, že jsme se snažili radit a pomoct, ale když založíš druhé vlákno se stejnou ip adresou, tak to se už moc radit nechce, když popisuješ zas jiné problémy.

Jen jsme si dělali legraci, jak říkám, vím že to od nás nebylo hezké ale to že jsme si udělali legraci tady na internetu neznamená že nečteme knížky 🙈 no nic, radši bych tuto konverzaci ukončila.
Ještě jednou se Omlouváme

9.5.2022 22:40

No...já nechápu jak se někdo může nudit....nebo chápu, když vyrazím k zubaři a budu dlouho čekat, tak se taky budu nudit...teda nebudu, k lékaři si zásadně beru knihu a jsem ve své podstatě ráda, že si počkám, neboť stihnu alespoň něco přečíst.

Trolíku, je mi tě líto, když máš tak nudnej život, že musíš chodit trolit na diskuze.

Ležím na gauči, u nohou mi spinká štěně berňáka a vedle mě leží velká bílá pastevecká krasavice, tak jí říkám "no Ginuš, tak vidíš, tvoje naivní a samaritánská panička zase sedla na lep trollovi " a ona mi dala hezkou pusinku a říká "to nevadí, já tě mám ráda, i když si taková naivka". A tak mi to ve své podstatě nevadí, protože jsem obložená svými velmi reálnými psy a příště zase důvěřivě a najivně poradím dalšímu trolíkovi.

9.5.2022 22:44
lesnížínka

XXX.XXX.11.210

Taylorr55 napsal(a):
Jen jsme si dělali legraci, jak říkám, vím že to od nás nebylo hezké ale to že jsme si udělali legraci tady na internetu neznamená že nečteme knížky 🙈 no nic, radši bych tuto konverzaci ukončila.
Ještě jednou se Omlouváme

A ta legrace spočívala v čem jako? Asi nemám smysl pro humor

9.5.2022 22:45
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Ale no tak, Trickyvoo, že by to bylo takhle snadné? Myslte? Někdy mlčeti zlato, ubylo by kamarádu, "co si dělali sradny".

Já asi radši stříbro než zlato, to mlčení mi moc nejde . Jo ale je to jednoduché. Ony i rady na fiktivní problém mohly někomu pomoci. Jsou i lidi, co když mají problém, tak nejdřív hledají, než se ptají. Podle mě žádné drama, dějou se horší věci a blbjěší srandy, ale to tu nemůžu psát, aby se toho nudící mládež nechytla. Nakonec tady radíme, že psy máme učit, co mají dělat a ne to, co nemají, proto příklad s knížkou .

9.5.2022 23:01

Trickyvoo napsal(a):
Já asi radši stříbro než zlato, to mlčení mi moc nejde . Jo ale je to jednoduché. Ony i rady na fiktivní problém mohly někomu pomoci. Jsou i lidi, co když mají problém, tak nejdřív hledají, než se ptají. Podle mě žádné drama, dějou se horší věci a blbjěší srandy, ale to tu nemůžu psát, aby se toho nudící mládež nechytla. Nakonec tady radíme, že psy máme učit, co mají dělat a ne to, co nemají, proto příklad s knížkou .

Určitě zde nejde o žádné drama, ale mohla jste trolíky zmást zachováním tajemství IP čísla. Mám také radši stříbro a čtení knih zbožňuji.

10.5.2022 06:26
rapotacka11

XXX.XXX.225.76

Neříkala bych tomu trolík.
Asi pustili z izolace divný stvoření.
Přivandrovalo to nejspíš od koček
a je možný, že to poleze i jinam.

10.5.2022 08:39

Takové děvče by se nemělo omlouvat přispěvatelům, ale všem těm skutečným a reálným tazatelům, kteří potom slíznou protivné reakce zkušených, kteří už nemají trpělivost slušně odpovídat lidem, ze kterých se pak vyklube fejk.

U každého takového nového tématu "mám problém se psem" by mělo tohle dítě přijít a jako první odpovědět tazateli, že se moc omlouvá, ale kvůli němu a dalším podobným budou některé reakce uživatelů nepříliš trpělivé.

10.5.2022 08:42
rapotacka11

XXX.XXX.225.76

Nemusí to být děvče, ale ....

10.5.2022 08:53

rapotacka11 napsal(a):
Nemusí to být děvče, ale ....

Takový práce by si to s tím asi nedalo....

Každopádně to mojí inovativní myšlence nikterak neubírá na lesku

10.5.2022 18:32
fikovnice

XXX.XXX.134.131

Ano - "dělat si sradny!" = nové výrazové obohacení od trollů z iFAUNy!

11.5.2022 09:15
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

fikovnice napsal(a):
Ano - "dělat si sradny!" = nové výrazové obohacení od trollů z iFAUNy!

Zřejmě neznámý dialekt a pravopis z kraje, který neznáme .

Přidejte reakci

Přidat smajlík