Labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Emerald Marvel přijímá...
DohodouZdravím vás,mám 14denní štěnda labradorských retrívrů,s vetkou jsem v kontaktu. Dnes tři z nich cca hodinu po sobě nadavovali na zvracení,ale nezvraceli. Přibírají,pijou. Máte prosím někdo zkušenost?Vetka řekla,zatím do ordinace ne,jen kdyby opravdu zvraceli,nepřibírali. Odčervit jsem měla dnes,ale vzhledem k situaci,vetka řekla počkat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Delfi
napsal(a):
Zdravím vás,mám 14denní štěnda labradorských retrívrů,s vetkou jsem v kontaktu. Dnes tři z nich cca hodinu po sobě nadavovali na zvracení,ale nezvraceli. Přibírají,pijou. Máte prosím někdo zkušenost?Vetka řekla,zatím do ordinace ne,jen kdyby opravdu zvraceli,nepřibírali. Odčervit jsem měla dnes,ale vzhledem k situaci,vetka řekla počkat.
Fena odčervená byla?
Vydržte a nedělejte žádné předčasné závěry. Uvidíte, co a jak se bude dále vyvíjet. Zůsťaňte v kontaktu s veterinářkou, mějte ji po ruce kdykoliv na zavolání, štěňata sledujte, klidně můžete každý den vážit, sledovat barvy sliznic, jestli je fenka dobře čistí nebo se dobře vyprazdňují sami, ale jinak nemůžete dělat nic.
Delfi
napsal(a):
Byla odčervena před krytím,tabletou,v půlce březosti Stronghold,po porodu Stronghold
Marjá proč ten Stronghold? V březosti,po porodu?
Nepřepíjí se? Někdy nemají záklopku a chlastají až do ublinknutí. Každopádně nic nenaděláte,sledujte a konzultujte s vet, kdyby začala zvracet nebo byl jiný problém tak na veterinu,ale s takovejma drobkama se stejně blbě něco dělá
janaa
napsal(a):
Marjá proč ten Stronghold? V březosti,po porodu?
Nepřepíjí se? Někdy nemají záklopku a chlastají až do ublinknutí. Každopádně nic nenaděláte,sledujte a konzultujte s vet, kdyby začala zvracet nebo byl jiný problém tak na veterinu,ale s takovejma drobkama se stejně blbě něco dělá
Zatím sleduji,přibírají jsou v pořádku,snad.Stronghold mi byl doporučen,jako nejšetrnější a jeden z nejl.přípravků,které se podávají v březosti a po porodu.Koukala jsem i je doporučován chovateli v diskusích.
.
atl-evicka
napsal(a):
Vydržte a nedělejte žádné předčasné závěry. Uvidíte, co a jak se bude dále vyvíjet. Zůsťaňte v kontaktu s veterinářkou, mějte ji po ruce kdykoliv na zavolání, štěňata sledujte, klidně můžete každý den vážit, sledovat barvy sliznic, jestli je fenka dobře čistí nebo se dobře vyprazdňují sami, ale jinak nemůžete dělat nic.
Děkuji moc,vážím,přibírají,fenka dobře se stará,už se stavěj na nožičky a občas se vyprázdní i sami,průjem nemají,je to jako míchaná vejce ,konzistence,barva.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Delfi
napsal(a):
Zatím sleduji,přibírají jsou v pořádku,snad.Stronghold mi byl doporučen,jako nejšetrnější a jeden z nejl.přípravků,které se podávají v březosti a po porodu.Koukala jsem i je doporučován chovateli v diskusích.
.
Ale k čemu? Odčervení ještě chápu, ale fena nemá přece blechy nebo svrab.