Štěňata německého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Prodám štěňata NO s PP. Otec: Arre Hartis dvakrá...
DohodouDobrý den, prosím o radu máme doma pejska je z útulku a žije s námi 9 let je to malé plemeno kříženec s čivavou má cca 13 let. Kamarádka mi dala na hlídání svého psa německý ovčák, který už zůstal u nás máme jí už 3 roky v listopadu bude mít 4 roky. Nevím co mám dělat, jelikož se spolu už pustili pár krát do rvačky měly jsme problém je rozdělit. Pomohlo vždy přiškrcení vlčáka obojkem aby tu malou pustila. Velkou roli při rvačce je žárlivost hlavně té malé, my jim dáváme stejnou lásku akorát vlčice je více aktivní potřebuje více zábavy. Nebo naopak si nevšímáme ani jedné z nich. Jednou malé natrhla ucho, bojím se jelikož malá už je starý pejsek a mám strach, že by jí ta naše vlčice i usmrtila. Poraďte mi prosím co dělat. Děkuji Emília
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.243
Oddelit, pokud nejsou pod dozorem.
A pokud jsou pod dozorem, vypozorovat, za jakych situaci dochazi ke konfliktum, a tem situacim predchazet.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Emília 39
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu máme doma pejska je z útulku a žije s námi 9 let je to malé plemeno kříženec s čivavou má cca 13 let. Kamarádka mi dala na hlídání svého psa německý ovčák, který už zůstal u nás máme jí už 3 roky v listopadu bude mít 4 roky. Nevím co mám dělat, jelikož se spolu už pustili pár krát do rvačky měly jsme problém je rozdělit. Pomohlo vždy přiškrcení vlčáka obojkem aby tu malou pustila. Velkou roli při rvačce je žárlivost hlavně té malé, my jim dáváme stejnou lásku akorát vlčice je více aktivní potřebuje více zábavy. Nebo naopak si nevšímáme ani jedné z nich. Jednou malé natrhla ucho, bojím se jelikož malá už je starý pejsek a mám strach, že by jí ta naše vlčice i usmrtila. Poraďte mi prosím co dělat. Děkuji Emília
Oddělovat.
Jo, oddělovat a nenechat se ukolíbat do klidu. Před mnoha a mnoha lety jsme s fenami taky tento problém měli. Oddělovali jsme a časem to jakoby vyšumělo. Tak jsme utupěli v pozornosti a stačilo necelých 10 minut a jeden blb u zvonku. Velikost fen byla zhruba jako u vašich. Když se kamarádka po těch pár minutách vrátila, malá měla rozparané břicho a vnitřnosti venku. Žila ještě pár minut.
Stači jakýkoli impuls, který neovlivníte. Zvonek, křik zvenčí, zatroubení auta. Cokoli spustí agresivní reakci.