Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lendik

26.5.2022 17:32
Lendik

XXX.XXX.94.18

Dobrý den vyzná se někdo v tom co jsem přidám muj pes je mu rok byl vcera na krvy dneska vysledky vet mi to poslal a zatim se nevyjadril dekuji za nazory já tomu moc nerozumim má vrozenou srdecni vadu na tu se prislo cca pred mesicem ale nevim moc se mi to nelibi ta krev

Vééérka

26.5.2022 17:32
Vééérka

XXX.XXX.203.208

Obrázek je tak malý a rozmazaný že tam nikdo z nás nic nepřečte opravdu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2022 17:41

celkem nic zajímavého.

27.5.2022 09:39

Lendik napsal(a):
Dobrý den vyzná se někdo v tom co jsem přidám muj pes je mu rok byl vcera na krvy dneska vysledky vet mi to poslal a zatim se nevyjadril dekuji za nazory já tomu moc nerozumim má vrozenou srdecni vadu na tu se prislo cca pred mesicem ale nevim moc se mi to nelibi ta krev

Na krvi. Obrázek je malý a nečitelný. Veterinář se nevyjádřil? Takového bych nechtěla.

27.5.2022 10:28

obrázek bude velký a čitelný když si ho člověk "otevře v novém okně" (klik pravým tlačítkem myši) a v tom novém okně zvětší lupou

27.5.2022 15:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
obrázek bude velký a čitelný když si ho člověk "otevře v novém okně" (klik pravým tlačítkem myši) a v tom novém okně zvětší lupou

Zkoušela jsem zvětšit, ale je to ještě rozmazanější. Očividně to neumím.

27.5.2022 15:52
fikovnice

XXX.XXX.133.114

Co jsem nazvětšovala, pes má trochu "líznuté" jaterky (mírná elevace ALT), ale hlavně tam vidím leukocytózu a neutrofilii (a to významnou) - takže vysoce pravděpodobně zánět (bakteriální). I když dif. dg. přichází v úvahu i jiné varianty...
Napište, zadavateli, jaké má pes obtíže, ať jsme trochu moudřejší.

27.5.2022 17:54

Zkoušela jsem zvětšit, ale je to ještě rozmazanější. Očividně to neumím.

nejdřív klik pravým tlačítkem na myši - otevřít na nové kartě (a tu opravdu otevřít) - pak lupa

28.5.2022 20:44

nejdřív klik pravým tlačítkem na myši - otevřít na nové kartě (a tu opravdu otevřít) - pak lupa

A přesně to jsem nezvládla. Jsem počítačový analfabet. Fikovnice je šikovnější a souhlasím s ní - ohledně leukocytózy a neutrofilie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík