ANGLICKÝ KOKRSPANEL

Prodám Anglického kokršpaněla - CejskaH. ST. nabízí štěnátka s PP zlatá, ho...
22000 Kč
Krásný podvečer Vám přeji,
s partnerem zvažujeme pořízení štěňátka a nejvíce se nám zamlouvá rasa anglický kokršpaněl.
Chtěli bychom loveckého pejska, hlavně na dohledání. Také aby byl nekonfliktní vůči ostatním pejskům a dětem.
Velice se nám kokr zamlouval vzhledem a co se týče povahy, jsme nic špatného nečetli, jen pouze, že jsou jedlíci, péče o srst je náročnější a že jsou občas tvrdohlaví.
První dvě věci nejsou problém, ale zajímá mě ta tvrdohlavost.
Slyšela jsem od někoho, že jsou tvrdohlaví dost a někdo mi zase říkal, že vůbec a že se cvičí naprosto perfektně.
Co se týče výcviku, úplná začátečník nejsem, měli jsme výmarského ohaře a ten měl lovecké zkoušky.
Jinak doma žádná zvířátka nemáme, ani děti.
Proto se Vás ptám, zda je anglicky kokršpaněl dobrá volba?
Samozřejmě bychom si pořídili štěňátko s PP.
Děkuji moc a budu moc ráda za vaše názory.
Dohledávání čeho? Drobné?
Jinak kokříci jsou super psi,pokud chcete na myslivost,chce to hledat spojení,kde rodiče pracují a chovatele myslivce, přeci jen jich v dnešní době je víc "gaučáků" než pracantů. Kokříci jsou slídiči,takže je potřeba počítat s tím, že teplá stopa je teplá stopa a v tu chvíli lovecký slídič nevidí neslyší. Jinak bych neřekla,že jsou nějak extra tvrdohlavci, platí u nich to,co u ostatních, důslednost, dodržování nastavených pravidel, a není důvodu se kokříka bát. Jen ta péče o srst je opravdu větší
Dobrý den. Jestli Vám mohu doporučit, tak si pořiďte anglického špringršpaněla nebo velššpringršpaněla. Jsou to krásní lovečtí psi s velice milou, nekonfliktní povahou, určitě nejsou trvdohlaví, měla jsem oboje a nedám na tuto rasu dopustit. Mám jen ty nejlepší zkušenosti! Jsou to psi milující svého pánička a celou rodinu, vhodní k dětem.Mohu jen doporučit!!!