Uživatel s deaktivovaným účtem

Na "bablbam" to nemá.

Vy ste praščená prostě

Zrzavci
napsal(a):
No jistě, myslím, že ho pak bude jednou dávat s těžkým srdcem nový chovatelce
..ja když jsem předávala svůj jediný odchov, tak jsem pravila že po dvou letech už je to nevratný.. zatím ti u nového majitele klape deset let a na výbornou, dokonce už máme pokračovani chovu

Já teprve chystám odchov na svod a bonitaci vidím až někde v budoucnosti daleké.
Tak jsem dneska po delší době nakoukla a co tu nevidím .
Jojo - důvodem, že jsem tu teď moc nebyla je to, že se nám v říjnu rozrostla smečka o jednoho dvounohého člena . Tak když se to provalilo, tak oficiálně představuji našeho malého pejskaře , a taky novou roli našich psů - coby chův

Marci, moc gratuluju. 👶♥️

Marcelo, moc gratuluji!

Marcelo moc Vám gratuluji a přeji Vám to nejhodnější miminko a ty nejlepší chůvičky.Ať je zdravé a dělá Vám jen radost a sem tam nějakou lumpárnu

napsal(a):
..ja když jsem předávala svůj jediný odchov, tak jsem pravila že po dvou letech už je to nevratný.. zatím ti u nového majitele klape deset let a na výbornou, dokonce už máme pokračovani chovu
Předávala jsem dva své odchovy,ale zase do jedné rodiny.Takže jsem věděla,co je čeká a jak se budou mít.Pokračovatelé už jsou 4,ale se psy to nejlépe umí psovodka.

Marcelko, moc gratuluji k posile do týmu! ❤️ Ať je zdravý a šťastný a Vy taky.

napsal(a):
Na "bablbam" to nemá.
Ne, nejlepčí byli "yorskiri", nebo tak nějak.

marcelaamax
napsal(a):
Jojo - důvodem, že jsem tu teď moc nebyla je to, že se nám v říjnu rozrostla smečka o jednoho dvounohého člena . Tak když se to provalilo, tak oficiálně představuji našeho malého pejskaře , a taky novou roli našich psů - coby chův
..velká gratulace, chlapeček je krásnej
napsal(a):
to je ale šikovnej pokračovatel chovu!!! TAkhle maličkej a tak supr třísky, pane jo!
marcelaamax
napsal(a):
To je ale nadělení krásný!! A ta vánoční fotka, kde se madam tváří jako ........ ne to nemůžu napsat A už si můžete říkat s klasikem: Jak je důležité míti Filipa!

Holky, tak tohle se vám povedlo.
Jinak vůbec jsem netušila, že byla Marcelka v očekávání.....no tak hlavně, aby bylo prtě zdravé.
No a taky vzpomínám na fauňačky a fauňáky, co už se neobjevují. Zrovna nedávno jsme šli kolem zahrady, kde mají dva šarplanince a vzpomněla jsem si na Connie..doufám, že jsem napsala nick alespoň trochu správně.
A třeba Hodonak byl super...to jsem se kolikrát nasmála z jeho historek...
No nebudu tady jmenovat všechny, bylo by to na dlouho a nakonec bych na někoho ještě zapomněla a to bych nerada....
Ale to je holt život, přátelé a známí přicházejí a odcházejí..i ti internetoví.

Zrzavci
napsal(a):
to je ale šikovnej pokračovatel chovu!!! TAkhle maličkej a tak supr třísky, pane jo!
....děkuju, ale pak mi poslali video jak štipe a pravda jak jsem zocelena, tak i tak mi bylo trocha mdlo....
Varaxi
napsal(a):
Já to tu zabalila na několik měsíců, když Axi umřel. Ale pak mi bylo líto, že nemám psa, a šla jsem si sem číst své vlastní příspěvky, kde jsem ho zmiňovala.
Pak jsem si přečetla pár náhodných témat a najednou zjistila, že si normálně ifauničím jako za zlaté éry s Axim.
Mám to stejně...po smrti Fločka...
marcelaamax
napsal(a):
Marci, čekala jsem, až to napíšeš veřejně, tak jen:
Ať se prckovi a celé rodince vede!
napsal(a):
Holky, tak tohle se vám povedlo.
Jinak vůbec jsem netušila, že byla Marcelka v očekávání.....no tak hlavně, aby bylo prtě zdravé.
No a taky vzpomínám na fauňačky a fauňáky, co už se neobjevují. Zrovna nedávno jsme šli kolem zahrady, kde mají dva šarplanince a vzpomněla jsem si na Connie..doufám, že jsem napsala nick alespoň trochu správně.
A třeba Hodonak byl super...to jsem se kolikrát nasmála z jeho historek...
No nebudu tady jmenovat všechny, bylo by to na dlouho a nakonec bych na někoho ještě zapomněla a to bych nerada....
Ale to je holt život, přátelé a známí přicházejí a odcházejí..i ti internetoví.
Myslím, že "Connie" má také nový život...
napsal(a):
....děkuju, ale pak mi poslali video jak štipe a pravda jak jsem zocelena, tak i tak mi bylo trocha mdlo....
Jo, to je určitě na žinfárkt, ale........... sláva všem takovejm rodičům, který svoje děti vedou k samostatnosti a normálnímu životu /máte evidentně kvalitní odchov :-) / . Mám kamarádku, která svoje děti vede v tomhle duchu taky, malej špuntík byl na sebe hrdobec, že vařil - a on doopravdy vařil, že umí tohle a támhleto. připravit děti na život je podle mě strašně důležitý a ono se to už moc nedělá. Tak přeji i nadále pevnou nervovou soustavičku.

Zrzavci
napsal(a):
Jo, to je určitě na žinfárkt, ale........... sláva všem takovejm rodičům, který svoje děti vedou k samostatnosti a normálnímu životu /máte evidentně kvalitní odchov :-) / . Mám kamarádku, která svoje děti vede v tomhle duchu taky, malej špuntík byl na sebe hrdobec, že vařil - a on doopravdy vařil, že umí tohle a támhleto. připravit děti na život je podle mě strašně důležitý a ono se to už moc nedělá. Tak přeji i nadále pevnou nervovou soustavičku.
..to on vaří také..umí si I tatarak namíchat....on má velmi šikovného pracovitého tatínka a v domácích pracech velmi benevolentní až lenošivou mamičku, takže je učen a připuštěn ke všemu....
napsal(a):
..to on vaří také..umí si I tatarak namíchat....on má velmi šikovného pracovitého tatínka a v domácích pracech velmi benevolentní až lenošivou mamičku, takže je učen a připuštěn ke všemu....
Tomu říkám příprava na život. Umět si zatopit a udělat si tatarák - moc už toho nezbývá, co se musí naučit

Zrzavci
napsal(a):
Tomu říkám příprava na život. Umět si zatopit a udělat si tatarák - moc už toho nezbývá, co se musí naučit

marcelaamax
napsal(a):
Ha, u nás malej nebyl ještě ani na světě, a muž už říkal, co všechno ho v dílně a venku naučí dělat , takže v tomhle ohledu myslím taky strádat nebude

Zrzavci
napsal(a):
Nevyhynem! To je výborný! Národ kynologickej nevyhyne.
Snad nevyhynem,doufám,že jí to bude bavit tak za 10 let.

Terven
napsal(a):
Jasně...díky
Dneska byl v kousacím vlákně. :) Ale Dasvo se dlouho neukázal…