Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

22Viky

31.5.2022 19:22
22Viky

XXX.XXX.80.26

Dobrý den, mám doma 8 měsíční fenku, měla by být amstraf kříženými s černým retrívrem, ale my v ní vidíme jenom toho retrívra :D Vzali jsme si ji nedávno, protože se o ní původní majitelka nehezky starala. Od prvního dne řešíme problém, že sežere cokoliv, na co jen přijde. Každý týden koukám na to, jak jí z hovínka trčí ponožka či každou chvilku něco žere. Nejvíc jedou Kapesníky, ale i houbičky na nádobí…už tady byly i depilační pásky. Snažíme se všechno schovávat a vychovat ji i ohledně žraní, ale vždycky si něco najde, sami ani nevíme jak, a nemůžeme ji to odnaučit. Chci se zeptat, je to u 8 měsíční fenky normální, jakožto ještě u štěněte, nebo by na to měla být už stará a mohlo by se jednat o zdravotní problém?
Předem děkuji za rady

31.5.2022 20:23
Fatia

XXX.XXX.134.127

To bude fenka, která vás naučí uklízet. Věkem se to zmírní, ale předtím prostě musíte vytvořit pro psa bezpečné prostředí. Ponožka a další věci většinou projdou, problém je, že když neprojdou, následuje buď velká operace nebo velmi bolestivý úhyn psa. takže uklízet, uklízet, zavírat dveře...

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.5.2022 20:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

přesně tak, prostě se naučíte mít uklizeno.

31.5.2022 22:57
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
přesně tak, prostě se naučíte mít uklizeno.

Nás Malina taky vychovává k úklidu. Dítě se už naučilo všechny hračky uklidit na bezpečné místo. Co nepochopila za pár let, jí naučila Malina za pár týdnů .

1.6.2022 10:30
kyliemia

XXX.XXX.24.31

Dobrý den, u mé starší feny to odeznělo samo (vždy zmizly špunty do uší, kapesníky..) Právě mám 7 měsíční štěně a taky se to snažím odnaučit.
Každopádně - mohu se zeptat, odkud štěně máte? Můžete mi prosím dát pár info? Mám totiž taky tento mix plemen, respektive matka rotvajler a otec boxer/staff/? nevíme...... Nemůžou to být sourozenci? Byla 4 štěňata - 3 feny, 1 pes. Pro fenku jsem si byla v Praze. Datum narození 1.11.2021.
S majitelkou jedné feny jsem v kontaktu, každopádně ten zbytek se už neozval ani majitelce matky feny. Sice píšete, že je to retrívr x amstaff, ale možné je všechno. Jen zkouším :)

2Viky22

10.6.2022 15:04
2Viky22

XXX.XXX.80.28

kyliemia napsal(a):
Dobrý den, u mé starší feny to odeznělo samo (vždy zmizly špunty do uší, kapesníky..) Právě mám 7 měsíční štěně a taky se to snažím odnaučit.
Každopádně - mohu se zeptat, odkud štěně máte? Můžete mi prosím dát pár info? Mám totiž taky tento mix plemen, respektive matka rotvajler a otec boxer/staff/? nevíme...... Nemůžou to být sourozenci? Byla 4 štěňata - 3 feny, 1 pes. Pro fenku jsem si byla v Praze. Datum narození 1.11.2021.
S majitelkou jedné feny jsem v kontaktu, každopádně ten zbytek se už neozval ani majitelce matky feny. Sice píšete, že je to retrívr x amstaff, ale možné je všechno. Jen zkouším :)

Dobrý den, to vůbec nevím, brali jsme si ji od paní, co bydlí v Ústí nad Labem. Ta zase fenku měla od původní majitelky, co se o ni nestarala. Takže původ ani nic podobného vůbec nevím, ale narozena je 19.10.2021.
Přeji hodně štěstí v hledání! :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík