Mops, štěně s PP

Prodám Mopse - Chovatelská stanice nabízí k prodeji štěňata po zdravotně te...
DohodouNeznámost
XXX.XXX.230.54
Můj pes omylem snědl prášky na spaní nevím co mám dělat tak prosím nějakou radu, jsem blbý že jsem si je nehlídal teď si to furt vyčítám co jsem provedl mám strach tak prosím nějakou radu jinak ty prášky se jmenovali MELATONIN FORTE
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neznámost
napsal(a):
Můj pes omylem snědl prášky na spaní nevím co mám dělat tak prosím nějakou radu, jsem blbý že jsem si je nehlídal teď si to furt vyčítám co jsem provedl mám strach tak prosím nějakou radu jinak ty prášky se jmenovali MELATONIN FORTE
a) existují veterináři (kdyby vaše dítě snědlo "prášky" na spaní, tak vypisujete na internetu nebo voláte záchranku? a b) melatonin není hypnotikum, tudíž předávkování nehrozí. A jak se k nim ten pes dostal? To se vám povalují po bytě? Nebo jste troll?
napsal(a):
a) existují veterináři (kdyby vaše dítě snědlo "prášky" na spaní, tak vypisujete na internetu nebo voláte záchranku? a b) melatonin není hypnotikum, tudíž předávkování nehrozí. A jak se k nim ten pes dostal? To se vám povalují po bytě? Nebo jste troll?
Melatonin se používá jako hypnotikum.
Pro klid duše bych vetovi zavolala, ale nejde o "klasická" hypnotika - věřím, že příběh nebude mít zlý konec...
Protože jde tak trochu o "moje" téma (Intoxikace), dávám sem info o Toxikologickém informačním středisku - třeba se to někdy někomu bude hodit:
Kontakty TIS
TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO
Klinika pracovního lékařství VFN a 1. LF UK
Na Bojišti 1, 120 00, Praha 2
AKUTNÍ TELEFONY 224 91 92 93 a 224 91 54 02 a jen při poruše tel 725 103 658 (jinak na tomto telefonu nemusí být toxikolog!)
Laické i lékařské dotazy na AKUTNÍ INTOXIKACE lidí a zvířat se řeší výhradně na přímých telefonních linkách TIS po 24 hod denně.
E-mail: tis@vfn.cz lze použít ke konzultaci problému neakutního charakteru, odpověď se neposkytuje okamžitě. I zde je nutné dodat celé jméno, rodné číslo a zdravotní pojišťovnu pacienta. Proto je rovněž nejvhodnější telefonický kontakt.
TIS se nezabývá: vlivem chemických látek na plod, karcinogenitou, nežádoucími účinky léků, vlivem chemických látek na životní prostředí.
fikovnice
napsal(a):
Melatonin se používá jako hypnotikum.
Pro klid duše bych vetovi zavolala, ale nejde o "klasická" hypnotika - věřím, že příběh nebude mít zlý konec...
To vím. Myslela jsem to tak, že to není totéž jako Rohypnol a spol, tam bych se průšvihu bála.
napsal(a):
To vím. Myslela jsem to tak, že to není totéž jako Rohypnol a spol, tam bych se průšvihu bála.
Jj, Rohypnol to bylo něco!!!
Ten je zakázaný nějak od r. 2007 +-. Ale vím, jak to myslíte...
Ono i ta tzv. třetigenerační hypnotika - Z-látky (zolpidem, zopiklon,...) - jsou vážně strašná svinstva!
fikovnice
napsal(a):
Jj, Rohypnol to bylo něco!!!
Ten je zakázaný nějak od r. 2007 +-. Ale vím, jak to myslíte...
Ono i ta tzv. třetigenerační hypnotika - Z-látky (zolpidem, zopiklon,...) - jsou vážně strašná svinstva!
Holky rohypnolky.....mají s Ďáblem tajný spolky... Tak to je něco, s čím se zřejmě nikdy nesetkám. Volala mi mamka: sledovala jsi Hobby naší doby, pamatuješ si ten recept? Ne, usnula jsem hned na začátku. Cóó, jak usnula, však to jde po obědě?!? Lehla jsem si k tomu a to nesmím udělat, okamžitě usínám
lesnížínka
napsal(a):
Holky rohypnolky.....mají s Ďáblem tajný spolky... Tak to je něco, s čím se zřejmě nikdy nesetkám. Volala mi mamka: sledovala jsi Hobby naší doby, pamatuješ si ten recept? Ne, usnula jsem hned na začátku. Cóó, jak usnula, však to jde po obědě?!? Lehla jsem si k tomu a to nesmím udělat, okamžitě usínám
Jj, Holky - Rohypnolky...a sexuchtiví turisté a...
Naštěstí se s flunitrazepamem (= Rohypnol) už setkat nedá!