Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2022 16:01
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.254.88

Dobrý den měla bych dotaz ohledně našeho pejska. Včera vykonal potřebu a měl tmavý trus.. četla jsem že to může být natrávená krev. Abych to vysvětlila podrobně jeden kus měl klasicky hnědý a další kus byl tmavý ale jen na povrchu, uvnitř byl klasicky hnědý. Jinak pes je v pořádku, je hravý a chuť k jídlu má také děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.6.2022 16:12

zvonickovak@email.cz napsal(a):
Dobrý den měla bych dotaz ohledně našeho pejska. Včera vykonal potřebu a měl tmavý trus.. četla jsem že to může být natrávená krev. Abych to vysvětlila podrobně jeden kus měl klasicky hnědý a další kus byl tmavý ale jen na povrchu, uvnitř byl klasicky hnědý. Jinak pes je v pořádku, je hravý a chuť k jídlu má také děkuji za odpovědi.

Jestli máte pochybnosti, vemte bobek k veterináři. Ale nejspíš to nic nebude. Vy toho psa pořád moc pozorujete.

13.6.2022 16:12
fikovnice

XXX.XXX.132.157

zvonickovak@email.cz napsal(a):

Dobrý den. Něco se mi plete, že jste to Vy, co všechno moc řeší (bez urážky). Psa bych sledovala, pokud půjde o jednorázově tmavý trus, neřešila bych... Natrávená krev by navíc byla pravděpodobně v celém objemu trusu, ne jen na povrchu.

13.6.2022 18:00

Dobrý den, třeba si uvědomíte, že jste mu vlastně dala nějaký pamlsek tmavší barvy nebo jste mu třeba dala něco jiného k jeho běžné stravě - ovoce nebo kousek zeleniny? Můj bělouš měl včera taky barevný hov.nko, dokonce tříbarevný, protože měl právě kromě klasiky ještě kachní pamlsek, nějaký šišatý druh borůvek a muchovník ze zahrady 😉
Už se to neopakovalo?

13.6.2022 18:03
fikovnice

XXX.XXX.132.157

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli máte pochybnosti, vemte bobek k veterináři. Ale nejspíš to nic nebude. Vy toho psa pořád moc pozorujete.

Koukám, že jsme psaly na minutu stejně a že jsem se nemýlila, že jde o paní, co je vůči psu až hyperprotektivní... Určitě lepší, než něco zanedbat, ale zase co je moc, to je moc. Nestresovat psa tím, že bude pod permanentním drobnohledem. Mohla bych o tom napsat publikaci - přesně takto se ke mně chovali naši, asi hlavně máma.

14.6.2022 09:51
Atheira

XXX.XXX.209.8

Natrávená krev většinou bývá úplně černá a je ve srajdě... To byste poznala, že je něco v nepořádku.
Tmavě hnědý hovno je pořád prostě hovno.
Jako google je skvělá věc, hromada informací a tak, ale často polovičatých, který už vám nevysvětlí, že není tmavý hovno jako tmavý hovno.

14.6.2022 11:49

Atheira napsal(a):
Natrávená krev většinou bývá úplně černá a je ve srajdě... To byste poznala, že je něco v nepořádku.
Tmavě hnědý hovno je pořád prostě hovno.
Jako google je skvělá věc, hromada informací a tak, ale často polovičatých, který už vám nevysvětlí, že není tmavý hovno jako tmavý hovno.

A diskuze o hovně je vždycky nej.

14.6.2022 13:12
fikovnice

XXX.XXX.135.220

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A diskuze o hovně je vždycky nej.

Dámy, admin nám povoluje výraz HOVNO!

14.6.2022 13:34
Atheira

XXX.XXX.209.8

fikovnice napsal(a):
Dámy, admin nám povoluje výraz HOVNO!

Už si všiml, že je to zde jedno ze základních slov.

14.6.2022 14:10
fikovnice

XXX.XXX.135.220

Atheira napsal(a):
Už si všiml, že je to zde jedno ze základních slov.

Ještě, že jste nenapsala, že si všiml, že je zde většina diskuzí o hovně!

14.6.2022 14:52

Zdravím milí diskutující

bylo by samozřejmě fajn, aby se tento výraz dále nezneužíval a nešířil a nemuseli jsme v redakci cenzurovat celé vlákno

Admin

14.6.2022 15:11
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Proto navrhuji v rámci rozšíření slovní zásoby uvážit užití následujících slov:
Exkrement
Trus
Bobek
Stolice
Výkal
Lejno
Fekálie
Hodně Odpuzující Vražedně Nevonící Odpad
Nezkamenělý koprolit
Nestrávený zbytek potravy
Produkt ekologické likvidace přebytků potravinářské a krmivářské výroby
Potrava vrbounů posvátných a chrobáků lesních

Zájemcům o problematiku doporučuji nastudovat mysliveckou latinu - je na výrazivo velmi bohatá a rozlišuje minimálně 7 různých termínů označujících tentononc podle druhu zvěře.

14.6.2022 15:25
Atheira

XXX.XXX.209.8

Můžem používat trus, bobek nebo třeba kakánek, ale víte jak... Co růží zvou, i zváno jinak, vonělo by stejně... I po promazání to vlákno bude pořád o tom samém.

14.6.2022 21:34
Kilismells

XXX.XXX.16.107

Vy jste to hovínko rozlamovala a zkoumala uvnitř? to už bych musela mít jo velké podezření... Lidská hovínka přece taky nejsou pořád úplně stejná. Já bych to řešila kdyby se mi třeba tři bobky po sobě nezdály a vedela bych, že pejsek jedl různé věci.

14.6.2022 22:29
fikovnice

XXX.XXX.135.192

iFauna napsal(a):
Zdravím milí diskutující

bylo by samozřejmě fajn, aby se tento výraz dále nezneužíval a nešířil a nemuseli jsme v redakci cenzurovat celé vlákno

Admin

To je neuvěřitelné, co vše Vy stačíte stíhat číst...

14.6.2022 22:30
fikovnice

XXX.XXX.135.192

Atheira napsal(a):
Můžem používat trus, bobek nebo třeba kakánek, ale víte jak... Co růží zvou, i zváno jinak, vonělo by stejně... I po promazání to vlákno bude pořád o tom samém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík