Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouDobrý den, mám čtyřletého retrívra s citlivým zažíváním. Poměrně často trpí na průjmy, obvykle v tomto období. Většinou to ale do pár dnů přejde, postačí smecta, nebo enterozoo, tentokrát už je to ale nějaké dlouhé. Začalo to cca před 4 týdny, enterozoo bral pravidelně týden a téměř žádná změna, jeli jsme na vet, kde dostal atb a vitamíny plus jsme tedy kupovali prášky na odčervení, protože to tak nějak akorát vycházelo na další odčervení. Už po druhé atb tabletce měl pevnou stolici, cca před 3 dny atb dobral a včera a dnes opět průjem. Jinak je v pořádku, má chut k jídlu, je k aktivní, hravý. Granule jsme úplně vysadili, protože mu věčně nějaká složka vadila, takže má vařenou stravu, zkoušeli jsme barf, ale toho se vůbec nedotkl. Bydlíme poblíž pole, kde často něco očichává, olizuje.. ted obzvlášt, protože v okolí hárá fena. Tak si říkám, zda může být i toto důvod, popřípadě jsem četla, že giardie způsobuje podobné obtíže a je to zdlouhavá léčba. Máte někdo podobné zkušenosti? Na vet půjdeme opět v pondělí a tentokrát budu chtít nějaké krevní testy, protože už opravdu nevím z čeho to může mít.
Uživatel s deaktivovaným účtem
bych neodčervovala, ale spáchala koprologii (včetně giardií)+ bakteriologii
to jsou ta základní vyšetření při průjmu
a jaka ATB pes dostal?
napsal(a):
bych neodčervovala, ale spáchala koprologii (včetně giardií)+ bakteriologii
to jsou ta základní vyšetření při průjmu
Tak tak. Střelit odčervení a ATB naslepo se mi nelíbí.