ISARA BOHEMIA štěně kavalíra

Prodám Kavalír king charles španěla - Ch. st. ISARA BOHEMIA nabízí k zadání...
30000 KčKavalír12345678910
XXX.XXX.50.151
Dobrý den, před dvěma dny jsem si přivezla tříměsíční štěňátko Kavalíra.
Včera večer jsem si všimla že má žlutozelený průjem a dnes tam byla i krev.
Štěně má už kompletní první očkování i čipování.
Čím by to mohlo být? Máme jít raději na veterinu nebo to přejde samo? Veterináře máme daleko...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kavalír12345678910
napsal(a):
Čím by to mohlo být? Máme jít raději na veterinu nebo to přejde samo? Veterináře máme daleko...
Veterináře máte daleko... asi tedy nežijete v civilizaci, to jste si tam ale neměla psa pořizovat. Bude veterináře potřebovat za svůj život opakovaně, možná často a budete vždy čekat až to přejde samo?
Kavalír12345678910
napsal(a):
Jasně, že musíte k veterináři. Průjem u malého štěněte je vždycky nebezpečný a pokud je i s krví, tak rozhodně není na co čekat.
Představte si, že máte doma lidské mládě batolecího věku. Když bude mít krvavý průjem, co uděláte???
Asi nebudete zkoušet čekat, jestli to nepřejde samo, ne?
Kavalír12345678910
napsal(a):
Troll? Asi jo, už podle toho čísla. Kde žijete? Na Aljašce? Že máte veterináře daleko. Čím by to mohlo být - třeba vážnou nemocí (infekce, parazitóza, otrava asi ne). A samo to nepřejde. A malé štěně může i uhynout. Stejně jako malé dítě. Ale vy si z nás děláte legraci, že jo?
A do takových podmínek chovatel prodal štěně?
napsal(a):
A do takových podmínek chovatel prodal štěně?
Vsadime se, ze je to bezpapírák? Jinak by se meli kde zeptat
Kavalír12345678910
XXX.XXX.50.151
Víte co nejvíc miluju? Lidi co nevědí jaká je u státních situace a hned soudí.
Jsme z malého města a veterináře tu sice máme, ale je to spíš řezník a ani kolo bych si o něj neopřela.
Náš veterinář je od nás dost daleko a po tom co se průjem i druhý den opakoval jsem tam samozřejmě jela. Jela jsem vlakem, auto nemáme.
Do toho odkud štěně je Vám absolutně nic není.
Člověk se už nemůže nikde zeptat bez toho aby hned dostal čočku. Ne každý je tak dokonalý jako Vy.
Přeji hezký den
https://search.seznam.cz/?q=parvovir%C3%B3za+u+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9Bte&oq=parvoviroza&aq=0&sourceid=szn-HP&ks=11&ms=10952&thru=sug&sgId=MC44NDc4ODY3NjQ2ODQyNDg4IDE2NTYwNjE2NDAuNzk4
Může se stát, že má štěně problémy při
změně
prostředí
krmení ...
Kavalír12345678910
napsal(a):
Víte co nejvíc miluju? Lidi co nevědí jaká je u státních situace a hned soudí.
Jsme z malého města a veterináře tu sice máme, ale je to spíš řezník a ani kolo bych si o něj neopřela.
Náš veterinář je od nás dost daleko a po tom co se průjem i druhý den opakoval jsem tam samozřejmě jela. Jela jsem vlakem, auto nemáme.
Do toho odkud štěně je Vám absolutně nic není.
Člověk se už nemůže nikde zeptat bez toho aby hned dostal čočku. Ne každý je tak dokonalý jako Vy.
Přeji hezký den
No právě, že nám o to štěně šlo. A váš původní dotaz - máme jít raději na veterinu nebo to přejde samo? - byl přinejmenším zvláštní. Protože průjem s krví je u 3měsíčního štěněte VŽDYCKY důvod k návštěvě veterináře. Na to se není třeba ptát. (zažila jsem před 30 lety, ještě na praxi, vrh štěňat, u kterých šla krev předem i zadem. Rektální teplota v době příjezdu 36,5. Zachránili je). Ale doteď to mám před očima. Tak se nedivte našim reakcím.