Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.7.2022 08:22

zdravim,,poprosim chovatelov aby mi prosim objasnili,kedy je dospely Bandog,pocul som,ze vraj v troch rokoch,niektory hovoria,ze v 4 rokoch,,,,,dakujem

13.7.2022 08:39

na to žádné tabulky nejsou (kriteria dospělosti jsou jaká?)
jeden dříve, druhý později
feny teoreticky dospívají dříve

13.7.2022 12:57

nemyslim pohlavnu dospelost,myslím dospelost ako dospelost,mam psa ma 2,5 roka ,,je uz dospely?

13.7.2022 13:04
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Ne.
Je to vlastně štěně.
Poslušné a vycvičené.
To se nevylučuje.

13.7.2022 13:08

VORman, definuj (si) tu dospělost, prosím.

a ne, nemyslela jsem pohlavní, to už dospělý dávno je

fyzicky je dospělý také, figura se bude ještě dodělávat

psychická - platí viz výše....on to je pojem poněkud neurčitý a zcela individuální

13.7.2022 13:47

figura se bude ještě dodělávat,,,,ano myslel som presne na tu figuru ,,,takze sa bude este menit dokedy*????lebo môj AC-ejsy,,,donedavna bol cely cierny z bielim palenim na hrudi,ale teraz cca 2 tyzdne zacal menit farbu na taku žihanu hnedo ciernu(biele palenie mu ostalo),,,,,,,inac plemeno Bandog je top(mal som predtym aj rtw,pitbulla),,,su to uzasne psy,ktore vedia vyhodnoti situaciu a ludi(môj isto)k ludom z ktorým sa stretavam je mily,ale vecer ked zavriem branku tak sa zmeni na absolutneho strazcu a ochrancu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a tie jeho prejavy nakllonosti,,,hryzkanie,oblapovanie ma labami,hlavu jak si oprie na mna,,,nieco neskutocne,,,ked lezim len tak na dvore sadne si predo mna a dava pozor na kazdu stranu

13.7.2022 13:55

"donedavna bol cely cierny z bielim palenim na hrudi,ale teraz cca 2 tyzdne zacal menit farbu na taku žihanu hnedo ciernu"

tak tohle bude mít co dělat se stravou a (případně) sluníčkem
ne s dospělostí

Přidejte reakci

Přidat smajlík