Bišonek s PP

Prodám Bišonka - Štěňátka bišonků narozená 22.3.2025, k zadání dvě holčičky...
DohodouSkipy
XXX.XXX.253.61
Dobrý den dnes jsem byla s naší 1.5rok starou feneckou na veterine. Zničehonic nic se jí nafouklo brisko. Normální ji, pije, vymesuje. Doktor vzal krev zítra budou výsledky a udělal rtg kde zjistil že je tam voda. Chtěl ji ostatní ale vůbec to neslo že je strašně hustá ale čirá. Vůbec sám nevi když normálně ji a pije atd. Nemáte někdo stimto zkušenost. Dekuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
bez ohledu na příčinu to není legrace, ale těžce nemocný pes.
Skipy
napsal(a):
Dobrý den dnes jsem byla s naší 1.5rok starou feneckou na veterine. Zničehonic nic se jí nafouklo brisko. Normální ji, pije, vymesuje. Doktor vzal krev zítra budou výsledky a udělal rtg kde zjistil že je tam voda. Chtěl ji ostatní ale vůbec to neslo že je strašně hustá ale čirá. Vůbec sám nevi když normálně ji a pije atd. Nemáte někdo stimto zkušenost. Dekuji.
Ascites...
Příčin může být mnoho.
A zřejmě bude mít rozhozenou biochemku a možná i hematolku...
Prosím, písněte sem potom, zda se přišlo na příčinu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Skipy
napsal(a):
Trochu nerozumím vaší češtině. Viz výše - vidím zdravotní problém. Dejte výsledky krve