Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Skipy

18.7.2022 21:00
Skipy

XXX.XXX.253.61

Dobrý den dnes jsem byla s naší 1.5rok starou feneckou na veterine. Zničehonic nic se jí nafouklo brisko. Normální ji, pije, vymesuje. Doktor vzal krev zítra budou výsledky a udělal rtg kde zjistil že je tam voda. Chtěl ji ostatní ale vůbec to neslo že je strašně hustá ale čirá. Vůbec sám nevi když normálně ji a pije atd. Nemáte někdo stimto zkušenost. Dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2022 21:10

bez ohledu na příčinu to není legrace, ale těžce nemocný pes.

19.7.2022 18:25
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Skipy napsal(a):
Dobrý den dnes jsem byla s naší 1.5rok starou feneckou na veterine. Zničehonic nic se jí nafouklo brisko. Normální ji, pije, vymesuje. Doktor vzal krev zítra budou výsledky a udělal rtg kde zjistil že je tam voda. Chtěl ji ostatní ale vůbec to neslo že je strašně hustá ale čirá. Vůbec sám nevi když normálně ji a pije atd. Nemáte někdo stimto zkušenost. Dekuji.

Ascites...
Příčin může být mnoho.
A zřejmě bude mít rozhozenou biochemku a možná i hematolku...

Prosím, písněte sem potom, zda se přišlo na příčinu.

19.7.2022 19:06

Skipy napsal(a):

Trochu nerozumím vaší češtině. Viz výše - vidím zdravotní problém. Dejte výsledky krve

20.7.2022 11:29
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Trochu nerozumím vaší češtině. Viz výše - vidím zdravotní problém. Dejte výsledky krve

Dotyčný psal, že ty výsledky budou dnes. Třeba je sem písne. Mladé zvíře, celkem by mě zajímalo, co se stalo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík