Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jackulinek

27.7.2022 11:26
Jackulinek

XXX.XXX.50.63

Dobry den, chtela bych se zeptat mame 9 týdenní fenu GR a chtěla bych ji nechat pojistit jen nevim na kolik poradite mi prosím kdo ma pojištěného pejska kolik je tak pojisteni cenove neco jsem o tom zjistovala ale nevim si rady je tam na 80 000 rocne pri nemoci je tam mene tak bych potřebovala poradit. Děkuji za veskere rady a odpovědi.

29.7.2022 09:32
arosek

XXX.XXX.130.20

Mam smecku GR, vse co pojistit slo je pojistene u Petexpertu. Bohuzel uz mi nepojistili psy nad 8 let, ale to zadna pojistovna.

Plneni nekolikrat, vse bez problemu. Mam limit Basic (45 000 za rok), spoluucast 500 na prvni navsteve, kontroly uz zadara. Pipadne platime navic jen pohotovostni priplatek
pac vetsinou jedem akutne v noci, jak jinak ze :) )
Mesicne prumerne 300 na psa, vyuzito uz parkrat, vzdy bez problemu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2022 10:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mě na Petexpertu hrozně točí ti smluvní veterináři. Chtěla jsem tam psa pojistit, ale moji vetové v jejich seznamu samozřejmě nejsou.

Camille77

29.7.2022 10:40
Camille77

XXX.XXX.229.237

Máme ročního retrívra s PP, máme Českou pojišťovnu - ze začátku celkem špatný klientský servis - vůbec vytvořit smlouvu byl problém, nejdříve opakovaně neuvedli, že je pes s PP, pak zase udělali smlouvu úplně v základu, přestože na webu jsem si smlouvu vytvořila s vyšším plněním i za vyšší pojistné. Už jsem s nimi tu komunikaci chtěla ukončit a jít ke konkurenci, ale nakonec jsem narazila na paní na pobočce, která mi ve všem vyšla vstříc. U ČP se mi líbí, že nejsem vázána na smluvní veterinární kliniku, ČP proplatí událost u jakéhokoliv veterináře/veterinární kliniky.
PetExpert je myslím od ČSOB, tam je nevýhoda těch smluvních veterinářů, ale hodně lidmi i chovatelskými stanicemi používána.
Platíme cca.980 Kč za čtvrtletí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík