Praha - Stodůlky, hledáme kamarády pro štěně

Shi-tzu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Marien

4.8.2022 17:59
Marien

XXX.XXX.255.73

Ahoj, hledáme pro malou fenečku kamarády na společné venčení a socializaci. 😇 Bohužel v okolí máme pouze velké dospělé pejsky a z těch má strach. Pokud by se někdo v okolí našel, tak by to bylo skvělý 😁

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2022 20:34

Já tedy ze Stodůlek nejsem a štěně zrovna nemám, ale mám doporučení. Pokud uvidíte nějakého zlaťáka, tak po něm skočte a zeptejte se, jestli na něj malá může. Většinou to bývají maximálně tolerantní chůvičky. Můj jako malý jednu takovou měl, nechala se žužlat a škubat do bezvědomí. Má jí vlastně doteď, i když naší stařenku zdaleka nemorduje jako dřív, naštěstí. Taky už pomalu míří do klubu seniorů.

Marien

4.8.2022 21:24
Marien

XXX.XXX.255.73

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já tedy ze Stodůlek nejsem a štěně zrovna nemám, ale mám doporučení. Pokud uvidíte nějakého zlaťáka, tak po něm skočte a zeptejte se, jestli na něj malá může. Většinou to bývají maximálně tolerantní chůvičky. Můj jako malý jednu takovou měl, nechala se žužlat a škubat do bezvědomí. Má jí vlastně doteď, i když naší stařenku zdaleka nemorduje jako dřív, naštěstí. Taky už pomalu míří do klubu seniorů.

Tak Škoda 😀
ale děkuji za tip, budu po nich pokukovat 😇

jak byla v chovu zvykla na malé shi tzu, tak větší psy (což jsou skoro všechny) ji nahánějí hrůzu 😅 ne, že by ji někdo něco dělal, ale prostě brečí a schovává se, když k ni pejsci čmuchaj 😆

4.8.2022 21:34

Marien napsal(a):
Tak Škoda 😀
ale děkuji za tip, budu po nich pokukovat 😇

jak byla v chovu zvykla na malé shi tzu, tak větší psy (což jsou skoro všechny) ji nahánějí hrůzu 😅 ne, že by ji někdo něco dělal, ale prostě brečí a schovává se, když k ni pejsci čmuchaj 😆

To chce nějakého většího salámistu, aby zjistila, že na velikosti nezáleží.

My jsme měli ještě kamarádku Hertu, to byla doga. Vždycky sebou vždycky plácla na zem, protože jinak byla pro prcka absolutně nedosažitelná.

4.8.2022 22:22

Na to hraní je určitě fajn mít kámoše, který bude vyhovovat. Zkuste FBm nedávno to tady někdo zmiňovalm já jak FB moc nepoužívám, tak jsem koukla a i naše malé město takovou skupinu má, takže to bude dle mého rozšířené.

Nicméně bych se i třeba tou cestou snažila najít, jak bylo psáno výše, psí salámisty většího vzrůstu, právě proto, že se feňule bojí...při společném venčení, třeba i jen na vodítkách...žádné hraní, jen jdeme společně, by se to mohlo zlepšit...prostě aby zjistila, že ne každý velký pes je budák....i to je socializace a dost důležitá. Aby z ní nakonec nebyla hysterka co ze strachu šňafe na každýho velkýho psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík