Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koberová

5.8.2022 23:55
Koberová

XXX.XXX.56.49

Dobrý den, mám otázku máme dvouletého psa kolii který je zvyklí na psi i feny. Hlídame psi přátelům a rodině a nikdy nebyl větší problém. Měli jsme i 7 letou fenku na sedum měsíců než se vrátil páníček a vše v pořádku. Po tom co jsme ji vrátili jsme si byli pro 5 měsíci fenku a dvakrát na ní zaútočil přitom má o 18 kilo méně. Máte nějaký tip jak to řešit. Pejsek je jinak hodný a vycvičený,ale dneska jsme ho nepoznavali tak jsou zatím oddělený a spolu jen v naší přítomnosti. I kocour štěně přijmul a napadlo mě že proto pes takto reaguje , že asi žárlí.

11.8.2022 18:00
Mame

XXX.XXX.213.38

Je to možný. A nechce si s ním třeba štěně pořád hrát? Moje fena (taky kolie) třeba nemá problém s žádným psem, ale když potkáme štěně a štěně si chce pořád hrát, skáká na ní, ono se jí to pak nelíbí. A cení zuby. Dala bych tomu čas, třeba opravdu jen žárlí. Dala bych si ale pozor, aby se štěně kvůli tomu úplně neodradilo.

PS: mějte se hezky,

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2022 22:14

Koberová napsal(a):
Dobrý den, mám otázku máme dvouletého psa kolii který je zvyklí na psi i feny. Hlídame psi přátelům a rodině a nikdy nebyl větší problém. Měli jsme i 7 letou fenku na sedum měsíců než se vrátil páníček a vše v pořádku. Po tom co jsme ji vrátili jsme si byli pro 5 měsíci fenku a dvakrát na ní zaútočil přitom má o 18 kilo méně. Máte nějaký tip jak to řešit. Pejsek je jinak hodný a vycvičený,ale dneska jsme ho nepoznavali tak jsou zatím oddělený a spolu jen v naší přítomnosti. I kocour štěně přijmul a napadlo mě že proto pes takto reaguje , že asi žárlí.

Česky? Máte 2letého psa, který útočí na 5měsíční fenku? Vaši? Kdo má o 18 kilo méně?

11.8.2022 22:24

Taky se v tom houby vyznám, ale asi starší pes útočí na to štěně. Jen si myslím, že by to chtělo vidět, protože už jsem se setkala dost často s tím, že za útočení lidí brali i obyčejnou psí hru.

11.8.2022 22:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky se v tom houby vyznám, ale asi starší pes útočí na to štěně. Jen si myslím, že by to chtělo vidět, protože už jsem se setkala dost často s tím, že za útočení lidí brali i obyčejnou psí hru.

Nejspíš. Formulace - pes útočí, protože žárlí, že kocour štěně přijmul? Nesvědčí o znalosti zvířecího chování.

Přidejte reakci

Přidat smajlík