Jak odnaučit pejska 💩 na podlahu

Bišonek
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mája.maj

7.8.2022 06:49
Mája.maj

XXX.XXX.8.6

Molly 3 měsíce
Když jsme si ji dovezli tak 💩 na podlahu každé ráno a to fakt vstávám brzo. Potom asi týden a půl vydržela a vždy to pustila až venku. No a potom zase začala 💩 na podlahu. Ale tohle se děje všechno ráno jinak přes den 💩 a čůráme venku někdy se stane že v obýváku nebo kuchyni se 💩 ale už jde poznat kdy jelikož zčista jasna chytne takové torpédo litá z kuchyně do obýváku a najednou je 💩 pod stolem. Děkuji za všechny odpovědi 😀

7.8.2022 07:00
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Proč?

Lidi netrapte se.
Museli byste číhat, vstávat, hlídat, sledovat,
kmitat, lítat se psem trapem ven.
Stačilo jen pár dní, ale teď, už si tak
pěkně uleví doma .Nechte to tak.
Copak papinká, že jí to prohání?

7.8.2022 07:32
Mí

XXX.XXX.105.5

Zkuste jinak posunout dobu večerního krmení a večer vyvenčit co nejpozději to jde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2022 07:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak asi musíte vstávat dřív. :-) Možná i před spaním venčit později a možná i upravit dobu posledního krmení. Já ty úplně první týdny spala se štěnětem v pelíšku, abych měla jistotu, že se vzbudím, až bude potřebovat ven, což vyeliminovalo noční nehody - jakmile se probudil, čapla jsem ho a letěla s ním ven. (Jen pro ilustraci, Vaše štěně bude mít individuální potřeby…) Poslední krmení měl v devět, venčení před spaním o půlnoci, a pak mě budil kolem třetí a kolem páté. Definitivně vstával mezi šestou a sedmou. Teď je mu lehce přes tři měsíce a od půlnoci vydrží většinou až do šesti, půl sedmé, ale jakmile ho místo o půlnoci vyvenčím v jedenáct, tak se vzbudí ve tři. Už mě ale umí vzbudit cíleně, a když se sice vzbudí, ale odmítá vstávat a jít ven, dá se mu už věřit (někdy chce nad ránem pomazlit a zase během chvíle usne). Chce to prostě zkoušet, až se propracujete k nějakému funkčnímu systému / režimu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík