Bišonek s PP

Prodám Bišonka - Štěňátka bišonků narozená 22.3.2025, k zadání dvě holčičky...
DohodouMája.maj
XXX.XXX.8.6
Molly 3 měsíce
Když jsme si ji dovezli tak 💩 na podlahu každé ráno a to fakt vstávám brzo. Potom asi týden a půl vydržela a vždy to pustila až venku. No a potom zase začala 💩 na podlahu. Ale tohle se děje všechno ráno jinak přes den 💩 a čůráme venku někdy se stane že v obýváku nebo kuchyni se 💩 ale už jde poznat kdy jelikož zčista jasna chytne takové torpédo litá z kuchyně do obýváku a najednou je 💩 pod stolem. Děkuji za všechny odpovědi 😀
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak asi musíte vstávat dřív. :-) Možná i před spaním venčit později a možná i upravit dobu posledního krmení. Já ty úplně první týdny spala se štěnětem v pelíšku, abych měla jistotu, že se vzbudím, až bude potřebovat ven, což vyeliminovalo noční nehody - jakmile se probudil, čapla jsem ho a letěla s ním ven. (Jen pro ilustraci, Vaše štěně bude mít individuální potřeby…) Poslední krmení měl v devět, venčení před spaním o půlnoci, a pak mě budil kolem třetí a kolem páté. Definitivně vstával mezi šestou a sedmou. Teď je mu lehce přes tři měsíce a od půlnoci vydrží většinou až do šesti, půl sedmé, ale jakmile ho místo o půlnoci vyvenčím v jedenáct, tak se vzbudí ve tři. Už mě ale umí vzbudit cíleně, a když se sice vzbudí, ale odmítá vstávat a jít ven, dá se mu už věřit (někdy chce nad ránem pomazlit a zase během chvíle usne). Chce to prostě zkoušet, až se propracujete k nějakému funkčnímu systému / režimu.