Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Kleisy
napsal(a):
Pěkný den, zjistila jsem dnes, po dvou měsících, že bývalý přítel, ačkoli říkal, že ji dal, nedal odcervovaci tabletku. fena ji mela dostat v 6 měsících, co mám prosím teď dělat mám ji ji dát nebo jít k veterináři? Děkuji
Normálně mu ji dejte teď, nic se neděje.
Horší by bylo vynechané očkování... 😉
Uživatel s deaktivovaným účtem
Vůbec bych se z toho nehroutila. Má v hovňousech parazity? Pokud ne, tak je to v cajku.
jen si pohlídejte, na kolik je tableta kilo. Některá plemena mezi šestým a osmým měsícem výrazně změní hmotnost - a pak je potřeba dát třeba jeden a půl tablety, aby to fungovalo.
U malých plemen asi pohoda, u obrů bych viděla nutnost dokoupit další tabletu
napsal(a):
Vůbec bych se z toho nehroutila. Má v hovňousech parazity? Pokud ne, tak je to v cajku.
Vajíčka škrkavek okem neuvidí.
napsal(a):
Vajíčka škrkavek okem neuvidí.
Však je musí zanést na koprologii. To jsem myslela tak nějak samozřejmě, ale je fakt, že začátečník to asi neví.
napsal(a):
Však je musí zanést na koprologii. To jsem myslela tak nějak samozřejmě, ale je fakt, že začátečník to asi neví.
Tak beztak pes dostal odčervovací tabletku, koprologie je teď podle mě zbytečná.
napsal(a):
Tak beztak pes dostal odčervovací tabletku, koprologie je teď podle mě zbytečná.
Jo, to určitě je. Ale pro příště. Spousta lidí netuší, že preventivní odčervování nemá smysl.