Daruji 9ti letého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Daruji 9ti letého německého ovčáka. Důvodem je al...
1500 KčBud
XXX.XXX.44.22
Dobrý den. Měla bych dotaz, když pes štěká na nás? Na dospělé ani tak ne, nejhorší je to, když k nám třeba přijdou od přítele bratrovi děti, zna je a všechno. Ale jelikož je i zavřeny v ohradě, nepřestane na nás stekat. Je to za chvíli už velmi otravne, jelikož sedíme na zahradě u bazénu a on neprestava stekat. Jedine co pomáhá je, ze za nim jdu do ohrady a mluvím na nej s pokyny - sedni, lehni. Občas pohrozim i klacikem a lehce ho jim vezmu, ale v sekundě odejdu a hned začne zase stekat na ostatní. Moc děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Místo času stráveného bitím psa si dostudujte český jazyk a psaný projev. To se bude hodit.
A to já vás naprosto chápu! Jako samozřejmě, že si chcete v klidu posedět s přáteli a rodinou u bazénu! A ten praštěný čokl vřeští, jakoby nevěděl, že v ohradě je jeho místo a má držet zobák. Musí to být hrozné, člověk si chce odpočinout s rodinou, posedět, poklábosit, aby nebyl pořád sám, zavřený někde mimo dění. Potřebuje nějakou tu interakci, kontakt a zábavu. A uřvaný pes mu to sabotuje. Soucítím s vámi a myslím, že když ho budete v té ohradě víc povelovat, hrozíce mu klacíkem, tak to dřív nebo později zabere.
napsal(a):
A to já vás naprosto chápu! Jako samozřejmě, že si chcete v klidu posedět s přáteli a rodinou u bazénu! A ten praštěný čokl vřeští, jakoby nevěděl, že v ohradě je jeho místo a má držet zobák. Musí to být hrozné, člověk si chce odpočinout s rodinou, posedět, poklábosit, aby nebyl pořád sám, zavřený někde mimo dění. Potřebuje nějakou tu interakci, kontakt a zábavu. A uřvaný pes mu to sabotuje. Soucítím s vámi a myslím, že když ho budete v té ohradě víc povelovat, hrozíce mu klacíkem, tak to dřív nebo později zabere.
Espiro - se obávám, že člověk jako je zadavatel- tohodle ražení, bohužel tu ironii nepochopí.
Takže za mě - může být zadavatel rád, že jsem někde daleko, protože bych ho tím klacíkem vzala já.
Páč místo toho, aby-pokud už je tedy pes nezpůsobilý k tomu, aby byl s ostatními volně na té zahradě a musí tedy být zavřený, tak aby mu poskytl nějakou zábavu, která mu tu společnost jeho smečky nahradí -. kupř. hračku naplněnou pamlsky, aby se nemusel se zoufale dožadovat společnosti, což evidentně zadavatel vůbec nebere v potaz a uniká mu to, tak místo toho mu hrozí klacíkem . Zlomila bych milej klacík o zadavatele.
majk32
XXX.XXX.239.244
A nebo mu můžete dát fixační náhubek a bude klid. On si příště rozmyslí zaštěkat.
Tak jo, já se obětuju.
Zadavatelko na problém jste si zadělala už tak, že jste reagovala na psovo vyunucování si pozornosti. Tím, že on zaštěkal a Vy jste šla za ním, jste mu dala to, co chtěl - pozornost. A dáváte mu ji dál. Víte, psi jsou tak pitomí, že klidně vydrží ránu klackem - hlavně, že se jim páneček věnuje.
Takže kdykoliv on po zavření zaštěká a Vy ho jakkoliv kontaktujete, tak jste ho za to štěkání odměnila. A už se točíte v kruhu. Pes štěká víc, Vy častěji reagujete, pes je tím odměněn a štěká víc. To jen, abyste pochopila, že jste ho to naučila sama.
Příště, než psa zavřete, tak ho pořádně unavte. Věnujte mu dlouhou procházku, různé aktivity, nějaký sport, trénink nových cviků a procvičování starých a na závěr pár hlavolamů, aby se pořádně unavil. Pak mu dejte nějaké vepřové ucho, plnící kong, kus hovězí syrové kosti, prostě cokoliv, co ho naláká a zabaví. Naučte ho být i zavřený a to nejen po dobu návštěvy, ale chvílemi třeba i navečer po krmení. Myslete hlavně na to, že unavený pes je dobrý pes. A když bude zkoušet štěkat, tak ho zcela ignorujte.
To myslíte vážně? ✝️
Ještě můžete taky zapojit přítelovo děti. Udělejte jim sranda překážky z kýblu a smetáku, slalom mezi židlemi, vymyslete nějakou poslušnostní trať - u hrušky sedni, kolem bazénu u nohy, u jabloně lehni, za dřevníkem plazit a kdo z dětí to se psem udělá nejrychleji, dostane zmrzlinový pohár. Zabavíte se všichni a pes Vám bude rozhodně vděčnější, než když mu dáte klackem po hřbetě.