Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2022 11:24
kaja07

XXX.XXX.235.42

Dobrý den, máme 5 měsíčního stafordíka a zhruba před týdnem se mu udělal na temeni flek bez srsti a na předních tlapkách něco jako Štípance pejsek se občas drbe nemůže to být nějaká alergie? Blechy nemá.Nemate s tim někdo zkušenost?

21.8.2022 13:11
impact

XXX.XXX.34.206

Co třeba veterina?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.8.2022 13:13

bez veterináře toto nelze vyřešit.

21.8.2022 13:37

kaja07 napsal(a):
Dobrý den, máme 5 měsíčního stafordíka a zhruba před týdnem se mu udělal na temeni flek bez srsti a na předních tlapkách něco jako Štípance pejsek se občas drbe nemůže to být nějaká alergie? Blechy nemá.Nemate s tim někdo zkušenost?

Může. Ale taky třeba plíseň nebo autoimunita. Viz výše. Veterinář.

21.8.2022 13:55
kaja07

XXX.XXX.235.42

Veterinář nám dal Prurivet N tak ho mažeme zhruba 3 den tak uvidíme jestli to zabere.

21.8.2022 13:56

kaja07 napsal(a):
Veterinář nám dal Prurivet N tak ho mažeme zhruba 3 den tak uvidíme jestli to zabere.

Bez vyšetření? Žádný stěr a kultivace?

21.8.2022 15:48
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bez vyšetření? Žádný stěr a kultivace?

Někdy mi ifauna přijde trochu odtržená od reality.
Takto se to úplně běžně řeší, teprve, když na první dobrou medikament nezabere, dělají se další spešl vyšetření.

21.8.2022 16:03

Terven napsal(a):
Takto se to úplně běžně řeší, teprve, když na první dobrou medikament nezabere, dělají se další spešl vyšetření.

což je zrovna u kožního onemocnění NON LEGE ARTIS.

21.8.2022 18:39

Terven napsal(a):

Nesouhlasím. Prurivet není z mého pohledu medikament, neřeší příčinu. U takového psa bych žádala víc. Viz výše.

21.8.2022 19:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nesouhlasím. Prurivet není z mého pohledu medikament, neřeší příčinu. U takového psa bych žádala víc. Viz výše.

tak kdyby aspoň jen neřešil, ale pětiměsíční amstaf s plešatými kolečky na mě křičí demodex a tam jsou kortikoidy vyloženě KI.

21.8.2022 19:09
impact

XXX.XXX.34.206

Já teda nejsem veterinář, ale taky mi ten postup nepřijde v pořádku. Navíc bych i řekla, že ty pupínky na nohou jsou úplně něco jiného, než ta lysina za krkem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík