Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LucieDasty

23.8.2022 02:42
LucieDasty

XXX.XXX.248.36

Dobrý den, máme trápení a nevíme si rady.
Máme westika 16 let, v lednu mu zjistil vet.metastaze na plicích, dostal léky, ale teď posledních asi 10 dni se nám zhoršuje před očima, venku jsme jen na vyčurani a kakani a hned chce domu, doma spinka a nebo stojí a kouká do prázdná. Papa i pije, ale v noci neví jak se uvelebit a chodí po bytě sem tam a hodně se tlačí ke me, tak ho pohladim a zase odejde.
Víme, že nás čeká těžké rozhodnutí, ale jak poznáme kdy je ten čas? :(

23.8.2022 08:16
Nezzie

XXX.XXX.237.147

Zdravím,
Měla jsem u westika ( fenka 12let ) metastáze na játrech. Ve chvíli kdy přestala být akční jen ležela a to ráno i curala pod sebe, bylo okamžitě jasno. Už byla i extrémně pohublá. Takže jsem zavolala veta domu a on ji mě v náručí uspal.

Je to těžké ale určitě lepší než nechat pejska trápit. Přeji pevné nervy. Určitě poznáte až bude čas.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2022 09:28

už je asi ten čas.

23.8.2022 10:02

LucieDasty napsal(a):
Máme westika 16 let, v lednu mu zjistil vet.metastaze na plicích, dostal léky, ale teď posledních asi 10 dni se nám zhoršuje před očima, venku jsme jen na vyčurani a kakani a hned chce domu, doma spinka a nebo stojí a kouká do prázdná. Papa i pije, ale v noci neví jak se uvelebit a chodí po bytě sem tam a hodně se tlačí ke me, tak ho pohladim a zase odejde.

....je mi to líto, ale už asi ten čas přišel....je to těžké, ale nechte ho odejít.....to že ji a pije....to bylo i u mě fenky při selhání ledvin, ale ty ledviny byly v takovém stavu, že vet jednal a fenku nechal odejít....

23.8.2022 18:59
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

LucieDasty napsal(a):

Nevím, jestli to psi cítí jinak, ale rakovina u lidí obvykle dost bolí a léky na bolest moc nepomáhají. Což nejspíše právě prožívá i váš pejsek. Proto se nemůže v noci uvelebit, podle mě ho budí bolesti. Od ledna ta rakovina už může být úplně všude.
Je to těžké se rozloučit, chápu vás. Tomu pejskovi, ale bude hůř a hůř a nejspíš spousta lidí by si v jeho stavu to uspání i přála.
Hodně síly .

Přidejte reakci

Přidat smajlík