Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Myskada25
napsal(a):
Dobrý den, pořídili jsme si buldočka, má necelé 3 měsíce, takže se ho snažíme naučit na podložky, ale z čeho jsem docela rozčarovaná je to, že ty podložky hnedka prosáknou. Je to normální?
Začnu první. Normální hlavně není učit psa na podložku. Protože psi se venčí. Od slova venku.
Uživatel s deaktivovaným účtem
" podložky hnedka prosáknou"
jako že to vyteče na podlahu? v ploše?
tak to normální není
Nebuďte čuňata, ono je to v tom bytě pak dost cítit. Normálnímu dospělému jedinci je proti srsti vykonávat potřebu doma, tak z něj to čuně nedělejte taky. Ono se vám pak může stát, že mu nějaká podložka bude šumák a přijde mu normální udělat louži kdekoliv a v lepším případě přihodí bobek.
napsal(a):
Nebuďte čuňata, ono je to v tom bytě pak dost cítit. Normálnímu dospělému jedinci je proti srsti vykonávat potřebu doma, tak z něj to čuně nedělejte taky. Ono se vám pak může stát, že mu nějaká podložka bude šumák a přijde mu normální udělat louži kdekoliv a v lepším případě přihodí bobek.
Jenom podotek - prasata jsou velmi čistotná zvířata. Pokud mají možnost.
Myskada25
napsal(a):
Dobrý den, pořídili jsme si buldočka, má necelé 3 měsíce, takže se ho snažíme naučit na podložky, ale z čeho jsem docela rozčarovaná je to, že ty podložky hnedka prosáknou. Je to normální?
Ve třech měsících už mi štěňata docela dlouho vydržela. A opravdu na nich bylo vidět, že jim to není zrovna příjemné, když chudinky nevydrželi. A jak pak mazali ven na venčení.
Myskada25
napsal(a):
Prosáknout by asi neměly. Jinak tříměsíční štěně se už snadno naučí čůrat venku. Je to zbytečná práce učit psa čůrat doma, i když na podložku, lepší je ho to učit rovnou venku. Pak ti, co ho učí na tu podložku, řeší, že jim pes čůrá doma. Dovedete si představit velikost podložky třeba pro dogu?
Jestli máte pocit, že štěně nevydrží tak dlouho, jak by mělo, jestli pije víc, než se vám zdá v pořádku, atd. - šup na veterinu a vyšetřit.
napsal(a):
Začnu první. Normální hlavně není učit psa na podložku. Protože psi se venčí. Od slova venku.
Vzala jste mi to doslova z huby. Co to kurnik je za trend učit psa konat potřebu vevnitř? Se všema štěňatama jsem vždycky lítala ven, bez ohledu na roční období, kdy k nám přišli. Halt nová doba. A za půl roku bude tatáž osoba psát jak je zoufalá, že jejich pes jim doma čůrá a ne a ne ho to odnaučit a že už vyzkoušela všechno. Ne... nevyzkoušela, nevyzkoušela totiž učit ho rovnou venčit se venku .
Myskada25
napsal(a):
Ven samozřejmě chodíme, vyčůrá se a vykaká se venku, ale přijdeme domů a neuběhne ani 10 minut a jde znovu čůrat na podložku.
Protože jste ho naučila, že doma může. Viz výše. Podložku vyhodit.
napsal(a):
Protože jste ho naučila, že doma může. Viz výše. Podložku vyhodit.
Ne nutně. Štěně v necelých třech měsících je za určitých okolností opravdu jak průtokáč. (Čímž samozřejmě neříkám, že má močit doma.)
měla jsem strach, jak naučím čistotnost první naše zimní štěně... A kupodivu důslednost a opravdu četnost se vyplatila a sníh a mráz nebyl překážkou. Yoda byl brzy 100% čistotný. Stejně jako jeho letní předchůdci... Docela by mě zajímalo, jak by vypadalo učení Yody doma na plínku... už na dvou měsících uměl vytvořit velelouži - vždyť měl hodně přes deset kilo.