Shih-tzu, ši-tzu štěňátka s PP

Prodám Shi-tzu - chovatelská stanice 24 let chovu tohoto úžasného plemene,...
DohodouMilada5590
XXX.XXX.255.1
Ahoj, rada bych se zeptala, zda někdo má zkušenost, že by mu stěně kousalo a lízalo vlasy? S takovym chováním jsem se setkala pouze u koček. Zajímalo by me, jestli to má nějaký význam u pejska?
Milada5590
XXX.XXX.255.1
rapotacka11
napsal(a):
Má to jediný význam
Svalit se z gauče a jít ven.
To jsou zase názory..
Uživatel s deaktivovaným účtem
To jsou zase dotazy..
U koček to taky bývá často jen hračka a vůbec nejde o nějakou hygienu, kdy dává kočka najevo náklonost. No a u štěněte to bude o hraní. Vlasy jsou super vlající hračka, která se dobře chytá a kouše. :) Nic víc bych za tím nehledala. Štěně si chce hrát, nabídla bych mu lepší hračku jak své vlasy. Ten můj by mě skalpoval, kdybych mu to dovolila jako štěněti.
Mí
napsal(a):
Možná mu chutná váš lak,nebo jiná kosmetika kterou používáte.
ano - Nightovi jsme přezdívali chemický Alí... kradl mýdla a olizoval je, nesměl se nechat s žádnou chemií pohromadě. Myslím, že by vypil i žíravinu, kdyby byla vhodně naparfémovaná...
napsal(a):
ano - Nightovi jsme přezdívali chemický Alí... kradl mýdla a olizoval je, nesměl se nechat s žádnou chemií pohromadě. Myslím, že by vypil i žíravinu, kdyby byla vhodně naparfémovaná...
Taky jsem měla ropáka, když byl malý. Úplně jsem musela zrušit i kýbl při vytírání a zakoupit mop s "houbou", kterou jsem máchala v umyvadle. Sanytol mňamka, Savo, aviváž... Když nám vytírali chodby v baráku, jedině vodítko. A nedej bože, když je voskovali.
Jinak venku škubal kámošku goldenku, doma mi zkoušel žvýkat vlasy. Jako skoro každé štěně.
napsal(a):
Taky jsem měla ropáka, když byl malý. Úplně jsem musela zrušit i kýbl při vytírání a zakoupit mop s "houbou", kterou jsem máchala v umyvadle. Sanytol mňamka, Savo, aviváž... Když nám vytírali chodby v baráku, jedině vodítko. A nedej bože, když je voskovali.
Jinak venku škubal kámošku goldenku, doma mi zkoušel žvýkat vlasy. Jako skoro každé štěně.
Quíkovi evidentně voní můj šampon. Když jdu spát hned po umytí vlasů, ještě s mokrou hlavou tak se pak ráno o ten polštář tře a válí se na něm, jak kdyby se chtěl taky naparfémovat.