Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Milada5590

7.9.2022 09:00
Milada5590

XXX.XXX.255.1

Ahoj, rada bych se zeptala, zda někdo má zkušenost, že by mu stěně kousalo a lízalo vlasy? S takovym chováním jsem se setkala pouze u koček. Zajímalo by me, jestli to má nějaký význam u pejska?

7.9.2022 09:11
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Má to jediný význam
Svalit se z gauče a jít ven.

Milada5590

7.9.2022 09:31
Milada5590

XXX.XXX.255.1

rapotacka11 napsal(a):
Má to jediný význam
Svalit se z gauče a jít ven.

To jsou zase názory..

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2022 09:32

To jsou zase dotazy..

7.9.2022 09:42
impact

XXX.XXX.48.83

Milada5590 napsal(a):
To jsou zase názory..

U nás na Hané se řiká na hlópó otázku, hlópá odpověď. 🤷🏻‍♀️

7.9.2022 11:37
Lily2

XXX.XXX.133.235

U koček to taky bývá často jen hračka a vůbec nejde o nějakou hygienu, kdy dává kočka najevo náklonost. No a u štěněte to bude o hraní. Vlasy jsou super vlající hračka, která se dobře chytá a kouše. :) Nic víc bych za tím nehledala. Štěně si chce hrát, nabídla bych mu lepší hračku jak své vlasy. Ten můj by mě skalpoval, kdybych mu to dovolila jako štěněti.

7.9.2022 13:32
Mí

XXX.XXX.111.232

Možná mu chutná váš lak,nebo jiná kosmetika kterou používáte.

7.9.2022 13:38

Mí napsal(a):
Možná mu chutná váš lak,nebo jiná kosmetika kterou používáte.

ano - Nightovi jsme přezdívali chemický Alí... kradl mýdla a olizoval je, nesměl se nechat s žádnou chemií pohromadě. Myslím, že by vypil i žíravinu, kdyby byla vhodně naparfémovaná...

7.9.2022 22:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ano - Nightovi jsme přezdívali chemický Alí... kradl mýdla a olizoval je, nesměl se nechat s žádnou chemií pohromadě. Myslím, že by vypil i žíravinu, kdyby byla vhodně naparfémovaná...

Taky jsem měla ropáka, když byl malý. Úplně jsem musela zrušit i kýbl při vytírání a zakoupit mop s "houbou", kterou jsem máchala v umyvadle. Sanytol mňamka, Savo, aviváž... Když nám vytírali chodby v baráku, jedině vodítko. A nedej bože, když je voskovali.

Jinak venku škubal kámošku goldenku, doma mi zkoušel žvýkat vlasy. Jako skoro každé štěně.

8.9.2022 00:09
elisak

XXX.XXX.194.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky jsem měla ropáka, když byl malý. Úplně jsem musela zrušit i kýbl při vytírání a zakoupit mop s "houbou", kterou jsem máchala v umyvadle. Sanytol mňamka, Savo, aviváž... Když nám vytírali chodby v baráku, jedině vodítko. A nedej bože, když je voskovali.

Jinak venku škubal kámošku goldenku, doma mi zkoušel žvýkat vlasy. Jako skoro každé štěně.

Quíkovi evidentně voní můj šampon. Když jdu spát hned po umytí vlasů, ještě s mokrou hlavou tak se pak ráno o ten polštář tře a válí se na něm, jak kdyby se chtěl taky naparfémovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík