Uživatel s deaktivovaným účtem

Tomák
napsal(a):
Dobrý den, mám doma psa plemene king Charles španěl. Občas si lehnu a vedle mě pejsek odpočívá. A z ničeho nic jsi mi předníma nohama stoupne na hruď. Znamená to něco? Chce tím něco říct? Předem děkuji za všechny odpovědi a reakce.
Buďte rád,že máte malého psa, když mě takhle přišlápne moje padesátikilový štěňátko, tak je to už o zdraví🤣

Tomák
napsal(a):
Dobrý den, mám doma psa plemene king Charles španěl. Občas si lehnu a vedle mě pejsek odpočívá. A z ničeho nic jsi mi předníma nohama stoupne na hruď. Znamená to něco? Chce tím něco říct? Předem děkuji za všechny odpovědi a reakce.
Ano. Třeba vstávej a pojď něco dělat! Mně takhle probouzí kocouři, když mají pocit, že se v té posteli válím už dlouho.

Je to projev důvěry, zařazení do smečky.

si mi stoupal pastevec také, a pak na tu hruď plnou vahou upadl
naštěstí to po svých cca 50ti kilech přestal dělat
ale úžasně to rovnalo záda

napsal(a):
si mi stoupal pastevec také, a pak na tu hruď plnou vahou upadl
naštěstí to po svých cca 50ti kilech přestal dělat
ale úžasně to rovnalo záda
No mě tohle dělala Sára, no i Gina mě občas zalehne, ale s tou mám spíš problém, že mi na ten hrudník hupsne a ona skáče takovým podivným způsobem...vyskočí všema nohama do prostoru a padni kam padni....v lepším případě "zlomená noha" v horším "prošláplej hrudník" a budeme si dávat pusinky a umeju ti obličej a když si člověk nedá pozor, tak hrozí i francouzák, Mates pravidelně......no nevím jak záda, ale ale se psem 50+ kg na hrudi se za chvíli dusím.

"..vyskočí všema nohama do prostoru a padni kam padni..."
přesně tak, potvrzuji
prostě přeruší kontakt končetin se zemí a buch (jako divoký mladistvý)

napsal(a):
"..vyskočí všema nohama do prostoru a padni kam padni..."
přesně tak, potvrzuji
prostě přeruší kontakt končetin se zemí a buch (jako divoký mladistvý)
No tak, pokud to dělá i jiný pyreneják, tak jsem v klidu...Gina není divná, je to plemennou příslušností

napsal(a):
Ano. Třeba vstávej a pojď něco dělat! Mně takhle probouzí kocouři, když mají pocit, že se v té posteli válím už dlouho.
To bych brala. Místo toho mám drápy v obličeji (ideálně v nose nebo v oku), když se kočkopes demonstrativně protahuje a ještě u toho slastně a hodně hlasitě chrčí. Když se nic nestane, tak nastupuje hypnóza. To už je těžší kalibr, to dělal i kocour a vždycky mě to probere. Pokud se nezadaří, tak hráb tlapkou do hlavy, je jedno kam. V tomhle byl kocour se zatahovacími drápky poněkud příjemnější.
amstafron

XXX.XXX.35.25
Na mě si lehá 24kg pes na hruď zásadně zadkem k obličeji, takže mi mává ocasem přímo pod nosem. Jakmile na mě dolehne a já ihned neprotestuji, tak si slastně oddychne a přitiskne se na mne. Beru to jako projev lásky. Ale nedá se to dlouho vydržet.
napsal(a):
To bych brala. Místo toho mám drápy v obličeji (ideálně v nose nebo v oku), když se kočkopes demonstrativně protahuje a ještě u toho slastně a hodně hlasitě chrčí. Když se nic nestane, tak nastupuje hypnóza. To už je těžší kalibr, to dělal i kocour a vždycky mě to probere. Pokud se nezadaří, tak hráb tlapkou do hlavy, je jedno kam. V tomhle byl kocour se zatahovacími drápky poněkud příjemnější.
"Ollie", o hypnóze jsem zde psala již mnohokrát!!!
Je to specialitka hlavně koček (ale i Floky hypnotizoval), a všechny 3 moje současné kočeny tuto techniku bravurně ovládají!!! Hlavně prostřední kocour...a co je zajímavé, on mě hypnózou dokáže i probudit z hlubokého spánku! Mrchy jedny!!!

fikovnice
napsal(a):
"Ollie", o hypnóze jsem zde psala již mnohokrát!!!
Je to specialitka hlavně koček (ale i Floky hypnotizoval), a všechny 3 moje současné kočeny tuto techniku bravurně ovládají!!! Hlavně prostřední kocour...a co je zajímavé, on mě hypnózou dokáže i probudit z hlubokého spánku! Mrchy jedny!!!
No tak můj peršan taky neměl s hypnózou problém, ale jistil to tím, že mi ležel na hrudi .
Jinak Sára byla přesně co říkáš...dokázala mě takhle vzbudit i z "bezvědomí". Hlavně ráno to byl boj, už jsem cítila, že mě hypnotizuje a že jakýkoliv pohyb, pootevření oka, znamená, že se vstává a když si člověk chtěl trošku přispat, tak to defakto bylo na tak dlouho, dokud vydržel dělat, že spí, což po nějaké době už byla spíš křeč, než uvolněný spánek.
napsal(a):
No tak můj peršan taky neměl s hypnózou problém, ale jistil to tím, že mi ležel na hrudi .
Jinak Sára byla přesně co říkáš...dokázala mě takhle vzbudit i z "bezvědomí". Hlavně ráno to byl boj, už jsem cítila, že mě hypnotizuje a že jakýkoliv pohyb, pootevření oka, znamená, že se vstává a když si člověk chtěl trošku přispat, tak to defakto bylo na tak dlouho, dokud vydržel dělat, že spí, což po nějaké době už byla spíš křeč, než uvolněný spánek.
Že? Mně to přijde vyloženě zvláštní. Že to zírání i probudí ze spánku!
Já si teda u mých kočen dávám majzla na hluboký pohled z oka do oka, neb to často znamená v následujícím okamžiku třeba nějaký výpad, skok z kočičího stromu právě na prsa nebo břicho, když ležím, atp. To jejich zacílení pohledu, to je vždy jasnačka, že chystají nějakou neplechu!

fikovnice
napsal(a):
Že? Mně to přijde vyloženě zvláštní. Že to zírání i probudí ze spánku!
Já si teda u mých kočen dávám majzla na hluboký pohled z oka do oka, neb to často znamená v následujícím okamžiku třeba nějaký výpad, skok z kočičího stromu právě na prsa nebo břicho, když ležím, atp. To jejich zacílení pohledu, to je vždy jasnačka, že chystají nějakou neplechu!
Karel mě vždycky hypnotizoval ze vzdálenosti cca 1 cm. Z oka do oka, to byly pokaždé infarkty při rychlém probuzení. Pes má naštěstí dlouhý čumák a drží distanc.

Včera jsem Kocoura vzala do postele (jsem měla nějakou mazlicí) a koukali jsme spolu na TV. Teda já koukala skrz jeho nohy a on mě masíroval, než si uplácal moje prsa do vhodné konzistence, aby si na ně lehnul... Následně jsem se pokoušela zachytit část obrazu ob jeho obtloustlé tělo a on mi koukal z 5 cm do obličeje a vrněl. Naštěstí si lehnul tak, že jsem stihla lapat po dechu (jen 7 kg, to je pohoda, lepší než když mi šlapal těsně pod hrudní kost a míchal mi tak v břiše večeři). Když ho to přestalo bavit, odkulil se způsobně ulehnout do rožku mezi mojí hlavou a ramenem. Kde uléhal vždy po svých nočních aktivitách (budu muset tu lahvičku na granule fakt něčím obalit). A první, co jsem po procitnutí uviděla, bylo jeho žluté oko.
Taky mi předními vystoupí na hruď, a trochu to tam pohněte, než si vyleze celý
Já si myslím, že je to jasný znak dominance. Dává mi najevo, že je tu pánem a já jsem jen kmán, posluha a přicmrndávač. Dobrá pouze na doručování krmě a čištění záchoda.

napsal(a):
Včera jsem Kocoura vzala do postele (jsem měla nějakou mazlicí) a koukali jsme spolu na TV. Teda já koukala skrz jeho nohy a on mě masíroval, než si uplácal moje prsa do vhodné konzistence, aby si na ně lehnul... Následně jsem se pokoušela zachytit část obrazu ob jeho obtloustlé tělo a on mi koukal z 5 cm do obličeje a vrněl. Naštěstí si lehnul tak, že jsem stihla lapat po dechu (jen 7 kg, to je pohoda, lepší než když mi šlapal těsně pod hrudní kost a míchal mi tak v břiše večeři). Když ho to přestalo bavit, odkulil se způsobně ulehnout do rožku mezi mojí hlavou a ramenem. Kde uléhal vždy po svých nočních aktivitách (budu muset tu lahvičku na granule fakt něčím obalit). A první, co jsem po procitnutí uviděla, bylo jeho žluté oko.
Taky mi předními vystoupí na hruď, a trochu to tam pohněte, než si vyleze celý
Já si myslím, že je to jasný znak dominance. Dává mi najevo, že je tu pánem a já jsem jen kmán, posluha a přicmrndávač. Dobrá pouze na doručování krmě a čištění záchoda.
...kocour nejenže mi hledí upřeně do očí, ale když se nic neděje, tak by buď mi zapěje do ucha nebo strká své vousy do mého nosu nebo ucha....kočka mně buď myje obličej nebo mi ho hladí packou, druhá kočka žuchne vedle mého obličeje na záda a hlasitě se dohžaduje hlazení a pusinkování břicha....

Kocour má za sebou drsnou výchovu, takže si nedovolí mě budit nijak Probudil mě "ftipnej" soused, kterej kýchá až málem zpívá (vždycky si po tom kýchnutí odfoukne jako trumpetou, takové "vuuííííííí" ).
Kocour jen monitoruje. A samozřejmě když se pak vstává, tak to je radost, a že hned:
"áááá"
(Simon´s Cat)
napsal(a):
Kocour má za sebou drsnou výchovu, takže si nedovolí mě budit nijak Probudil mě "ftipnej" soused, kterej kýchá až málem zpívá (vždycky si po tom kýchnutí odfoukne jako trumpetou, takové "vuuííííííí" ).
Kocour jen monitoruje. A samozřejmě když se pak vstává, tak to je radost, a že hned:
"áááá"
(Simon´s Cat)
Takhle kýchával můj táta:"Pšicháááááááááááááááááááá!" A bylo to tak hlasité, že všechna zvířata v doslechu (kočky, psi) bezhlavě prchala narážíc cestou do všeho možného!
Dokonce jsem zaznamenala, že se vždy zatřásl lustr!