Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2022 14:09
VeronikaPetrová

XXX.XXX.34.96

Zdravím, nedostala bych od vás doporučení na hypoalergení granule? Jakou značku by jste mi doporučili?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.9.2022 14:23

Simpsons ? krmila jsem s nimi mladou bulinu....ale nemusíme mít hypoalergenní, líbilo se mi složení.

14.9.2022 14:30

Wolfsblut

15.9.2022 20:34
Myskada25

XXX.XXX.70.140

Kdo má kvalitní hypoalergenní granule je SlovakiaFarma. Mám doma bulíka, který má citlivé zažívání a ne všechno mu sedne, ale po granulích bačovo jehně mu nic není :)

16.9.2022 10:28
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Myskada25 napsal(a):
Kdo má kvalitní hypoalergenní granule je SlovakiaFarma. Mám doma bulíka, který má citlivé zažívání a ne všechno mu sedne, ale po granulích bačovo jehně mu nic není :)

Megí (a ostatní kdo se vyznáte ve složení), co říkáte na tyhle granule?

16.9.2022 12:07

marcelaamax napsal(a):
Megí (a ostatní kdo se vyznáte ve složení), co říkáte na tyhle granule?

Myslím, že autorovi jeblo.
Sušené jehněčí maso 25%, Čerstvé hovězí maso 20% (procenta v sušeném stavu), Rýže 15%, Zelenina 14% (bramborové vločky, petržel, mrkev, pórek), Hovězí a vepřový tuk (přírodní tokoferoly, zdroj vit.E), ovocné výlisky 2,5 % (hrušky 1,2%, višně 0,7%, jablka 0,6%), Zelený ječmen 2%, pivovarské kvasnice, hovězí kolagen,..............

16.9.2022 12:14

Ale ona to je asi jen kopie Bardog, Stardog, Nativia, ...
Pro citlivé psy, alergiky? Ani omylem.
Dyť to je guláš.

To jsou ty recepty, co si objednáte ve velké fabrice - Slovensko a ty Larra natur, Bodreek a já nevim co všecko, vydáváte to za svoje regionální granule, vůbec netušíte, z čeho se to dělá a ještě tam dáte cenu jak za zlato.

Tohle aspoň odpovídá ceně (a poloviční dobrman byl velmi spokojený) https://www.petworld.cz/delikan-dog-original-condition-beef-12-kg.html

16.9.2022 22:27

Jak na to tak průběžně koukám, tak jsem fakt šťastná, že jsem z toho kolotoče vybírání keksů a studia všeho kolem kdysi vypadla... Proseděla jsem u toho v součtu týdny čistého času. Máš tendence srajdit po červeném mase a po srdíčkách? Ale jo, občas dostaneš, akorát přidáme víc kostí a bobky budou cajk. Je zima, venku hnusně a kromě tréninku jednou za týden se toho moc nenaťape... Oká, vyhodíme sacharidy a o tučném si nech zdát, špeku. A od podzimu přitvrdíme s céčkem kvůli imunitě, takže jediné cukry budou řepa a jablka.

Jinak hypoalergenní granule jsou vlastně chiméra. Navíc často dochází k záměně pojmů alergie a intolerance. A v keksech je navíc asi hodně věcí jinak. Můj pes byl intolerantní na jakoukoliv stopu kuřecího proteinu u granulí, ale syrové a vařené do sebe bez problému cpe většinu života. Na nadupané Orijen, Acanu nebo Carnilove se jen podíval a už letěl. V sezóně hrachu ho do sebe sype pomalu na kila, kdysi na návštěvě švihnul kus krkovice. Bobky jak ze žurnálu.

18.9.2022 11:33
Martulan

XXX.XXX.23.211

Oni žádné granule nejsou hypoalergení záleží co pejsek muže. Někomu vadí třeba ryba a ta je skoro ve všech granuli. Spíš se podívat po nanoproteinovich.

Přidejte reakci

Přidat smajlík