Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2022 21:10
ST

XXX.XXX.149.102

Dobrý den,
já bych měla dotaz jestli někdo neví odpověď na mojí otazku. Já bych jsi chtěla vycvičit svého asistenčního psa, a chtěla buych vědět jestli někdo tuší někdo jestli to je možnost v čr a jaké papíry je třeba si založit nebo požádat o a jestli bych musela projít nějakými testy?
děkuji za všechny odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2022 08:12

ST napsal(a):
Dobrý den,
já bych měla dotaz jestli někdo neví odpověď na mojí otazku. Já bych jsi chtěla vycvičit svého asistenčního psa, a chtěla buych vědět jestli někdo tuší někdo jestli to je možnost v čr a jaké papíry je třeba si založit nebo požádat o a jestli bych musela projít nějakými testy?

Svého asistenčního psa si vycvičit můžete. Na to nepotřebujete nic. Otázka, jestli to zvládnete.

25.9.2022 08:30

ST napsal(a):
Dobrý den,

..vycvičit si můžete sama, svého psa jsem také vycvičila jen tak pro radost, ale nevím jak je to potom se složením zkoušky aby pes byl bran a označen jako asistenční oficiálně....zeptala bych se nejlépe na sdružení Helppes

25.9.2022 08:32

25.9.2022 09:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://youtu.be/p_yZfRcSPiI

Už jsem psala jednou. Šťastný to pes! Má správnou paničku.

25.9.2022 09:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Už jsem psala jednou. Šťastný to pes! Má správnou paničku.

.....ó děkuji, budu mu to často připomínat ....

Přidejte reakci

Přidat smajlík