Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Svrab

25.9.2022 16:47
Svrab

XXX.XXX.235.236

Dobrý den, před 3 týdny jsem byla na Veterině s oušky kde mi sdělili ze se nejspíše jedna o svrab. Dostali jsme roztok a antibiotika a ouška jsou v pořádku ale před par dny se pejskovi objevily stroubky na nose které si dnes strhla, mám strach zda to nemá nějakou spojitost a zda to není vážné. Přikládám i fotografie. Prosím o radu co mám přesně použit aby se ji stroubky lépe hojily? Dekuji a přeji krásný den

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2022 17:02

je to krásný zánět kůže

bohužel příčinu nelze podle fotografií nijak určit a tím pádem nelze nijak stanovit vhodnou léčbu.

25.9.2022 19:08

Svrab napsal(a):
Dobrý den, před 3 týdny jsem byla na Veterině s oušky kde mi sdělili ze se nejspíše jedna o svrab. Dostali jsme roztok a antibiotika a ouška jsou v pořádku ale před par dny se pejskovi objevily stroubky na nose které si dnes strhla, mám strach zda to nemá nějakou spojitost a zda to není vážné. Přikládám i fotografie. Prosím o radu co mám přesně použit aby se ji stroubky lépe hojily? Dekuji a přeji krásný den

ATB na svrab? Roztok čeho? Nejspíše se jedná o svrab.. To nediagnostikovali pod mikroskopem?

Ad čumáku potřeba veterinář. Možná jiný, než kde jste byli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík