čivava krátkosrstá s PP pejsek

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice z Třebaňského údolí nabízí k odběru od...
17000 KčAndrea2
XXX.XXX.62.201
Dobrý den mohu se zeptat naši malé diagnostikovali špatné srdce prý jede na 20% dali ji prášky a taky lehká tekutina v břichu. Fenka mi přestává chodit když jde tak si hned lehne muže to byt od toho srdíčka ? Zajímavé je ze před týdnem byla zcela čilá vše v pohodě. Začalo to nafouklým bříškem a 3 dny bez kakaní. Teď je taková malátná a to chození mě děsí. Fenka má 8 let a váží 1200g je maličká.
Uživatel s deaktivovaným účtem
pokud se zavodňuje, srdce selhává a tomu zvířeti je zásadně blbě.
Andrea2
napsal(a):
Dobrý den mohu se zeptat naši malé diagnostikovali špatné srdce prý jede na 20% dali ji prášky a taky lehká tekutina v břichu. Fenka mi přestává chodit když jde tak si hned lehne muže to byt od toho srdíčka ? Zajímavé je ze před týdnem byla zcela čilá vše v pohodě. Začalo to nafouklým bříškem a 3 dny bez kakaní. Teď je taková malátná a to chození mě děsí. Fenka má 8 let a váží 1200g je maličká.
Ano, může to být od srdíčka. Že před týdněm byla čilá, nic neznamená. Ono orgány se do poslední chvíle snaží. A pak je to zdánlivě najednou.
Bronicek
XXX.XXX.168.11
Také jsme měli čivavu Bronicka a měl nemoc srdíčka ve 4 stádiu a k tomu se přidala nemoc ledvin.Takze každodenní boj spolknout čtyři druhy prášků na srdce a k tomu nechutenství kvůli ledvinám. Udělali jsme vše pro naši lásku, ale nešlo to .Pomohla jsem mu poněvadž ledviny po půl roce zcela přestaly fungovat.Ted už mu je dobře. Emočně velmi bolavé období a navždy bude chybět. Hodně sil a nic si nevycitejte a držte se může se to i vylepšit,ale nikdy už nebude zcela zdráv.Zalezi také na lékaři je třeba najít dobrého kardiaka, který pejska vysetri a určí přesnou léčbu a přidá i třeba prášky tak jako nám a nám to pomohlo.srdicko bylo poté lepší když jsme byli po třech měsících opět na kontrole u kardiaka ,ale ledviny nefunkční to nemělo spojitost s nemoci srdce
Andrea2
napsal(a):
Můžu se zeptat, odkud ji máte? Je s PP? Nechci Vás hejtit, ale mám pocit, že čívy na toto trpí... Jinak ano - selhání srdce = hromadění tekutiny - bohužel všude možně, vč. např. fluidothoraxu = "voda na plících". Zvíře se trápí!
fikovnice
napsal(a):
Můžu se zeptat, odkud ji máte? Je s PP? Nechci Vás hejtit, ale mám pocit, že čívy na toto trpí... Jinak ano - selhání srdce = hromadění tekutiny - bohužel všude možně, vč. např. fluidothoraxu = "voda na plících". Zvíře se trápí!
Po 2,5 měsících se odpovědi nejspíš nedočkáme. Klasika.