Štěňě - pejsek jezevčík dlouhosrstý trpasl. s PP

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - CHS Camnika Art nabízí pejska jezevčíka dl...
27000 KčVeru888
XXX.XXX.87.94
Ahoj všem,
Máme takový zvláštní problém. Máme roční fenku jezevčíka. Se všemi v rodině vychází. Ale když přijde babička na návštěvu, má problém s její nohou. Má tendenci na její nohu útočit (u nikoho jiného to nedělá). Známe její chování, takže poznáme, že dle jejího výrazu to není myšleno jako hra. Jde vidět, že ta noha ji nějakým způsobem vadí. Babička si maže nohy kvůli popraskání bepanthenem a myslí si, ze to je tím. Že jí ta mast může vadit. Jinak fenka s babi problém nemá, když jsou nohy stranou.. 😀
Zní to celé možná zvláštně. Ale nemáte někdo například podobnou zkušenost? Ze by pekskovi třeba takovýmhle způsobem vadila mast? Nebo něco jiného? Až půjdeme k veterináři, tak se na to schválně zeptám. Ale zajímalo by mě, jestli se někdo s něčím podobným už nesetkal.
Moc díky. :)
PaveI
XXX.XXX.14.46
Další úkol k řešení pro místní odborníky :D
Uživatel s deaktivovaným účtem
PaveI
napsal(a):
Další úkol k řešení pro místní odborníky :D
..a jak by jste to prosím řešil Vy sám....
já bych teda vůbec neřešila, co konkrétně tomu psovi na té noze vadí. jakože vůbec.
že je to jezevčík, tak vám to připadá legrační a máte čas na vymýšlení teorií. kdyby po noze kohokoliv navážno startovala Nora, tam už veškerá sranda končí.
rapotacka11
napsal(a):
Já bych se z toho už úplně.
Tady jedině pomůže vzít mast, psa a zajet k R. Desenskýmu.
V televizi, by poučil i další.
Nebo potom Cimický?
...to raději ne, mohlo by se to zvrhnout nežádoucím směrem....
Veru888
XXX.XXX.87.94
Legrační? Ani ne. Jen bych chtěla přijít na příčinu, aby se to neopakovalo. Samozřejmě, ze ji v tom nepodporujeme.
Veru888
XXX.XXX.87.94
Varaxi
napsal(a):
Jestli má babička třeba bércové vředy, tak každé zranění je vlastně vážné. Já bych taky primárně neřešila, co psu na nohách vadí, ale rozhodně bych zabránila psu v útočení.
Jasný. To samozřejmě branime. Nenechávame ji, aby to dělala. Spis jsem chtěla přijít na příčinu. Tak mě napadlo, ze by třeba mohl někdo mít zkušenost s necim podobným, to je cele.
I tak děkuji za reakci. :)
Veru888
napsal(a):
Jasný. To samozřejmě branime. Nenechávame ji, aby to dělala. Spis jsem chtěla přijít na příčinu. Tak mě napadlo, ze by třeba mohl někdo mít zkušenost s necim podobným, to je cele.
I tak děkuji za reakci. :)
Kdysi naše fenka mopse často čichala ( neútočila) na jedno znaménko na noze otce.Byl to melanom jak se později zjistilo.
Je to jasný, noha je nemocná.
Veru888
napsal(a):
Legrační? Ani ne. Jen bych chtěla přijít na příčinu, aby se to neopakovalo. Samozřejmě, ze ji v tom nepodporujeme.
Vadí jí styl babiččiny chůze? (Babička chodí ztěžka, šourá se - nevím, jak je babička stará ). Nebo ji prostě pokládá za slabý článek vašeho společenstva, tak si na ni troufá.
Veru888
XXX.XXX.87.94
napsal(a):
Vadí jí styl babiččiny chůze? (Babička chodí ztěžka, šourá se - nevím, jak je babička stará ). Nebo ji prostě pokládá za slabý článek vašeho společenstva, tak si na ni troufá.
Prave, ze babička je na svůj věk čilá. Chodí velmi dobre. Tak je to takovy zvláštní. 🤷♀️
I to je možné, ze to tak má. Ale přitom, když vedle sebe například sedi, tak nic