Rhodéský ridgeback - štěňátka s PP

Prodám Rhodéského ridgebacka - Chovatelská stanice South Moravia (20.leté z...
DohodouArésBuvi
XXX.XXX.158.2
Dobrý den , chci se vás na něco zeptat . Soused mě vylekal tím ze až bude nas 2,5 měsíční stěně které je společně v bytě s 5letym psem které jsme si vzali z útulku před 4 lety tak ze to nepůjde dohromady až bude ten mladší už dospěly . Mám z toho obavy , stalo se někomu ze si přivedl domu stěně (psa) a měl doma staršího psa a když už bylo stěně velký tak měl starší problém.? Odedne kdy jsme si mladého přivezli což je měsíc zpět tak mezi nimi nevznikl žádný konflikt , starší si nechá od mladého lézt do misky s pitím (neděláme mezi nima žádné rozdíly oba vždy dostanou stejně ) . Starší vždy jen zavrci když chce spát a mladej si hrát , mladej se stáhne a není žádný problém . Spinkaji spolu všechno . Mám z toho trosku obavy ze v dospělosti mladého to tak jednoduché nebude . Mate nějaké rady jak tomu zabránit ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
může to být problém. Nemusí. Hodně záleží na povaze obou psů a hodně záleží na Vás, jak případné první náznaky zvládnete řešit - svým postojem, svojí vůlí - ne hrubou silou...
Uživatel s deaktivovaným účtem
jak píše xerxová...
a ano, zažila
a ne problém neměl starší, který se ke štěněti choval zcela úžasně, ale to milé nevyrovnané štěňátko, když na něj došly, v rámci dospívání, ty dospělé pudy a chmury
ArésBuvi
XXX.XXX.158.2
Děkuji vám za odpovědi , takže jde hlavně o vývoj a výchovu malého . Nas starší pejsek je hodně vyrovnaný a malej se to učí po něm . Stačí jen říct malého jméno a už ví ze to dělat nesmí , malej i starší berou alfi smečky hlavně nas oba ale malej více mě a starší více manžela .